Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

sen bılırsın :) istersen
küçük kağıtlara isimleri yaz ve kendı kendıne seç
ben ara sıra öyle yapıyorum :)

kalın bir kitap mıydı, bitirdiğin??

Yaşar Kemal- Orta direk...
3 kitaptı....

Ben şimdi çıkıyorumm
Bir ara sizden hangi kitap diye fikir alacağım

he, 30 yaşında bir kız kurusu olarak burada ve 30 yaşta sohbet ediyorum.

kitabımı bitirmek istiyordum ben bu hafta sonu. size sürpriz yapmak istiyordum, uğraştım ama olmadı. o yüzden de yazmadım.

ya deme kendine öyle evet her şey olur zamanı gelince önemli olan hayırlı, mutlu olsun seni mutlu etsin :87: önemli olan hızlı okumak değilki okumayı ihmal etmemek zaten aslında biz biraz gaz veriyoruz birbirimize ama çok sıkma kendini sen

:111: çok özletmicem inşallah zaten arada cee derim öyle boşlamam ben de özledim sizi

kesinlikle :)

birazdan listeleri hazırlayacagım :)

kızlar dediğim gibi, başlayacagınız yenı kitabınızın sayfaları bir öncekınde az olsun
bu şekilde sıkılmazsınız:)

Merhaba hanımlar
Okulum müsaade ettikçe kitap okumaya çalışırım ve kitap okumaya bayılırım
2 gün önce Sarah Jio'nun Mart Menekşeleri kitabını bitirdim. Son zamanlarda en sevdiğim kitaplar arasında yerini aldı
Şimdi yeni bir kitap almak istiyorum ama nasıl bir kitap alsam bilemedim, daha çok birinin ağzından yazılmış romanları okumayı seviyorum. Bir nevi günlük gibi olan kitapları.
Öyle aksiyonmuş, maceraymış hiç gelemiyorum sıkılıyorum.. Arada bir konusu güzel ise macera romanları okuyorum ama.
Sizden isteğim, bugüne dek okuduğunuz kitaplardan en çok sevdiklerinizi göz önünde bulundurarak bana kitap önermeniz
Ona göre gidip kitap alacağım..

Son düzenleme:

canım hoşgeldın :)
ben klasıklerden gidiyorum :)
ama bu konuda yardımcı olabılecek arkadaslarımız vardır
birazdan önerilerini sunarlar

Favorim Çalıkuşu'dur ama blmiyorum okudun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…