gogol ve tolstoy
Benide alın aranızıda şu kitaplar sürünmesin artık başucumda. Ay böyle değildim ben internet başından kalkamıyorumki kitap okuyum.
Bugün başlıyorum hatta Jack London-Vahşetin Çağrısı ile. Daha önce başlarını okuyup bırakmıştım. Şimdi tekrar başlıyorum bu kez bitecek. 151 sayfa, kaç günüm var?
Benide alın aranızıda şu kitaplar sürünmesin artık başucumda. Ay böyle değildim ben internet başından kalkamıyorumki kitap okuyum.
Bugün başlıyorum hatta Jack London-Vahşetin Çağrısı ile. Daha önce başlarını okuyup bırakmıştım. Şimdi tekrar başlıyorum bu kez bitecek. 151 sayfa, kaç günüm var?
Vayy güzelmiş :)
Benim kitaplığımda bir sürü farklı yazar var, ama bu aralar Zülfü Livaneli kitaplarını çok beğenerek okuyorum. Serenad'ını okudunuz mu bilmiyorum ama çok iyi bir kitap gerçekten
Benim kitaplığımda bir sürü farklı yazar var, ama bu aralar Zülfü Livaneli kitaplarını çok beğenerek okuyorum. Serenad'ını okudunuz mu bilmiyorum ama çok iyi bir kitap gerçekten
Bu da yarım bıraktığım kitaplardanama güzeldi.
151 sayfalık kitabın neresını yarım bıraktın
hayır okumadım, ama aklımda :)
''zülfü livaneli''yi severım
hoşgeldın canım
2 günde bir rapor vermen gerekıyor listeye yazılabılmen için :)
okumakta oldugun kitabın sayfa sayısına göre zaman berlırlıyorum sızlere
en iyi okuma şekli, yatacagına 1 veya yarım saat öncesi :)
bayağı ilerliyorsun o zaman
ben o şekilde yapıyorum :)
listeye yazılmak istiyor musun?
Evet evet ekleyin benide listeye, hesap vermem gereken birileri lazım bana:)
Tam yerine geldin.
Sör, hesap sorma konusunda uzmanlık kazandı bu konu sayesinde.
Tam yerine geldin.
Sör, hesap sorma konusunda uzmanlık kazandı bu konu sayesinde.
Ben okudum.....
Ama "Mutluluk" favorim
Mutluluk okumadım ama okuyacağım inşallah :)
Ahmet Ümit kitaplarından da okumadım hiç ama madem çok övüyorsun alalım bir tane Ahmet Ümit kitabı
siz bir kişiye ben, hepinize hesap verıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?