- 22 Ocak 2008
- 8.896
- 8.906
- 723
olasılıksızı bende netten sipariş ettima.s sanırım yarın elimde olur! çok tutulmuş kitap!...
evet canım çok tutulmuş,senin gibi bende çok araştırdımkaydirigubbakcemile2
keyifli okumalar hepimize:ecrin_bebek:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olasılıksızı bende netten sipariş ettima.s sanırım yarın elimde olur! çok tutulmuş kitap!...
Arkadaşlar okuduğum İlhan Selçuğun Yüzbaşı Selahattin adlı
romanın 1.cildi bitmiştir...........................
Tarihimizde bilmediğimiz pek çok geçek var maalesef................
İnsan okuyunca anlıyor ancak..................................
tanıtımın için teşekkür ederim ilginç bir kitaba benziyor, sıradaki kitaplar bitince inşallah okurum
senin anlatımından "kayboluş" adlı kitap geldi aklıma, yazar tüm kitapta hiç "e" harfi kullanmamış, konu ve anlatım çok akıcı olmamakla birlikte özelliği itibariyle gerçekten ilginç, okurken e harfini kullansaydı aslında bu kelime yerine şunu kullanırdı gibi çok düşünmüşlüğüm vardır, tavsiye ederim
tanıtımın için teşekkür ederim ilginç bir kitaba benziyor, sıradaki kitaplar bitince inşallah okurum
senin anlatımından "kayboluş" adlı kitap geldi aklıma, yazar tüm kitapta hiç "e" harfi kullanmamış, konu ve anlatım çok akıcı olmamakla birlikte özelliği itibariyle gerçekten ilginç, okurken e harfini kullansaydı aslında bu kelime yerine şunu kullanırdı gibi çok düşünmüşlüğüm vardır, tavsiye ederim
Arkadaşlar okuduğum İlhan Selçuğun Yüzbaşı Selahattin adlı
romanın 1.cildi bitmiştir...........................
Tarihimizde bilmediğimiz pek çok geçek var maalesef................
İnsan okuyunca anlıyor ancak..................................
aaaaa eveettt bu kitabı duymuştumm.Bir çocuğun hayatındaki boşluğu alfabedeki e harfini kullanmayarak yansıtması gibi bişiydi sanırımm. Banada ilginç gelmiş almak istemiştim ama tek çekincem çevirisi ile aynı tadı yakalamış olurlarmı idi. Yani yazarın yapmak istediği şey türkçeye çevrildiğinde başarılı olabilirmi endişesi duymuştum ama beğendiğine göre .. alabilirim demekki a.s
Kitaplardaki çeviri çok önemli sizde aynı düşüncedemisiniz bilmiyorum ama çeviri bir kitabı yazmak kadar önemli ve etkili bence..
bugün bir öğrencim "zar adam" isimli bir kitaptam bahsetti içinizde okuyan varmı? merak ettim kitabı
denizanası ben okudum. daha doğrusu okumaya başladım ama dayanamadım.. bana çok sıkıcı ve anlamsız geldi. ki ben kendimi iyi bir okuyucu olarak addederim. baya da ilerledim ama bir türlü sarmadıydı beni. şimdi ikincisi de çıkmış. zar adamın peşinde diye sanırım..
Bir de çok fazla cinsel öğeler kullanılmış... Hadi o da neyse olabilir ama bir psikiyatristin bütün hayatındaki tercihlerini sadece iki zara bağlayarak yapacak kadar delirmesi ve zarlar sayesinde olmadık şeyleri yapması beni çileden çıkardı... Sırf zar söyledi diye önüne gelen bayana sarkması ve onunla yatması... Masum bi insanı öldürmesi... Ve en çok da bütün bu yazılanların gerçekten yaşanmış olması sinirlerimi bozdu... Çok kızdım yazara...:dilcikar:teşekkür ederim arkadaşlar sizlere güveniyorum onunla zaman öldürmeyeceğim
boleyn kızını tavsiye edermi acaba okumuş olanlar, bir arkadaşta varmış değermi okumaya?
denizanası geç kalmışım cevaba :). ben de okumadım doğrusu. Bu aralar kendimi daha çok kişisel eğitim kitaplarına vermiş durumdayım. Ama bu kitabın çok tutulduğunu duymuştum. filmini de çekmişlerdi sanırım.boleyn kızını tavsiye edermi acaba okumuş olanlar, bir arkadaşta varmış değermi okumaya?
teşekkür ederim arkadaşlar sizlere güveniyorum onunla zaman öldürmeyeceğim
boleyn kızını tavsiye edermi acaba okumuş olanlar, bir arkadaşta varmış değermi okumaya?
teşekkür ederim arkadaşlar sizlere güveniyorum onunla zaman öldürmeyeceğim
teşekkür ederim kızlar
aslına bakarsanız çok zor şartlarda okuyorum, bir bebeğim var ve çalışıyorum, sadece otobüste ve akşamları oğlumu uyutmak için sallarken okuyabiliyorum, o nedenle herzamankinden daha seçici olmak durumundayım