merhaba arkadaslar bende burdayim artik bol bol rasgelicez insallah.
benim tum ailem okuma asigi hatta kucucuk yegenlerim bile :) ailemizde en degerli hediye kitaptir bizim icin istanbulda annemin evinde kucuk bi kitapligim bile var. ama isin kotusu esim okumayi pek sevmiyo onun bir sekilde kitap okuma aliskanligina bulastirmam lazim zaten sayfalarin kokusu birkez icine islese birdahada kurtulamaz bu mukemmel aliskanliktan :):):)
enson turkiyeye gittigimde bir suru kitap alip getirdim. simdi okumadigim bir kitabim kaldi. son kitabima baslamamak icin ayak suruyup duruyorum. bu en beyendigin yemegin son lokmasini agzina atmak icin agirdan almak beklemek gibi bisey buda biterse napcam ben allahin misirinda
en son okudugum kitap elif safak in baba ve pic romani
assagida kitabin ilk sayfalarindan bir bolum okuycaksiniz arkadaslar.
"iceRi giRebiliRsiniz!" diye seslendi sekreter kiz kapinin agzindan. ardindan onun gibi R ozurlu biri icin kabil olmayan kelimeyi telaffuz etti. "doktoR ... doktoR sizi bekliyoR" .
zeliha, cay takimi kutusunuve kirik topugunu alip, ayaga firladi. odadaki butun baslarin, dikkatle ve her hareketini kaydederek ona dondugunu hissetti. normalde olabildigince hizli yururdu. ama suanda hareketleri kursun gibi agir neredeyse ahesteydi.tam odadan cikmak uzereyken , gorunmeyen bir el tarafindan durtulmuscesine durdu, arkasini dondu. kimden yana bakmasi gerektigini gayet iyi biliyordu. dondu ve dosdogru bakti ona. basortulu kadina.
basortulu kadinin kahverengi gozlerinin kuyusunda kinama, kimil kimil dudaklarinda beddua vardi. Allah, hikmetinden sual olunmayan yuce Allah, ne demeye ondan senelerdir esirgedigi bebegi, bu kiymet bilmez ondokuz yasindaki kizin rahmine bahsetmisti ki....
devamini yazmamak icin kendimi engelliyorum. bu guzel kitabida okudugunuz kitaplarin arasina almaniz dilegiyle:)))