kitap sevenler kulübü

Ben de çevremdekilerin dediğine göre bir kitap kurduyum. Macera - Aşk - Tarih ve gerçek yaşam kitapları en sevdiğim türler. 9 aylık bir oğlum var o yattıktan sonra kitabımı elime alıyorum ve gecenin tadını çıkarıyorum. Bazı kitaplar hiç gitmiyor ama belki emiye öylesi ras gelmiştir. Aşk romanı tavsiye edeceksek bence ya Judith McNaught ya da Julie Garwood kitaplarını önerebilirim. Ben çok keyifle okuyorum ve göz açıp kapayana kadar bitiyor. Birde okuduğum kitaplardan kütüphane yapmayı çok seviyorum. Yani arkadaşlarımdan alıp okuyup geri vermek pek hoşuma gitmiyor. Oğlum da inşallah bana benzer ve okumayı çok sever.

Merhaba arkadaşlar..
Kitap okumayı çok seviyorum.Bu duyguyu bana annem aşıladı elinden kitap eksik olmaz.Abim,ablam ve bizim evdeki kütüphanelerimizi bitirdi kendi aldıkları cabası.Bende ondan göre göre güzel bir alışkanlık edindiğimi düşünüyorum.
Şimdi 10 yaşında bir oğlum var aynı taktiği ona uyguluyorum.Elime alıyorum kitabımı başlıyorum okumaya azıcık zaman geçiyor bir bakıyorum ufaklıkta kitabıyla geliyor aynı benim oturduğum tarzda oturuyor başlıyor kitap okumayakaydirigubbakcemile3Böylece bende amacıma ulaşıyorum bir sürü kitap okuttum oğluma ve alışkanlık haline getirttirdim.
Sizlerde çocuklarınızda lütfen bu tarz uygulamalar kullanın.Siz ne iseniz aynanızda çocuklarınız.
Bu arada kitaplara geri dönersem hayatımın dönüm noktası olan kitaplarda mevcut.En sonuncusu Çekim yasası oldu ve birçok şey kazandırdı bana ve halada kazandırmaya devam ediyor.Onlar baş ucu kitaplarım.
Roman tarzıda çok seviyorum.Osmanlı dönemini anlatan romanlar oldukça ilgimi çeker ve bitiresiye etkilenir okurum.Adeta kendimi kaybederim.
Kendimden birşeyler yaratırım okuduklarımda eğer yoksa varederim.Böyle birşey kitap benim için.
Okumalı ve okunmasını sağlamalı eğer düzgün bir diksiyonum varsa yada düzgün bir konuşma tarzım ki çok dikkat ederim tamamen okuduklarımla ilişkindir.
Çok gezemiyorsam çok okuyup yine hayatıma yenilikler katabilirim.
Hepinizi çok öperim.Sevgilerimle.a.s.

Kitap okurken kendimden geçiyorum tadını çıkarıyorum

Nazlım, büyüklerimden görmüştüm hepsi okurlardı, ben de sevdim, çocuklarımda benden gördü sevdiler.Bu öyle gidiyor

Onlarca onlarca kitap okudum. (Aşk romanları hariç:):) Hiç o, bu demeden. Bana, çok şey kattı Herkese okumayı tavsiye ediyorum.

Hiç unutmam... İlk kitabım "Parka bakan pencere" Annem almıştı severek okumuştum

Topiği açan arkadaşıma, sizlere sevgiler,

Son düzenleme:
bende kitap okumaya bayılıyorum bu aralar vaktim olmuyor ve kendimi okuyamadığım için çok kötü hissediyorum...

Kesinlikle kitap okumayı çok
seviyorum.Sabahları mutlaka kitap
okuyarak başlarım güne.Kitap okumak
benim için bir hayat biçimi.

Kitap,hayatımın olmazsa olmazıdır.Herzaman çantamda,işimde yanımdadır.En sıkıntılı anımda beni sakinleştiren,huzur veren ,bambaşka diyarlara sürükleyen dost.Kötü yada sıkıcı dediğimiz kitapta bile öğrenecek bir cümle yada kelime,aklımıza gelmeyen bir fikir muhakkak vardır.Yeter ki;okuduğumuzu anlayalım,anlatılanı kavrayalım.

Ben de kitap okumayı çok seviyorum. Ama okuma sıklığı ve kitabın türü o an ki psikolojime göre değişiyor. Son zamanlar da kitap okuyamadım. Sürekli internetten bişeyler okuyorum. Arkadaşımdan Maeve Binchy nin "Bir Dilek Tut Benim İçin"i aldım. Dilerim en yakın zaman da başlarım. Bu arada bir şey farkettim. Fanatik kulüplere bakıyordum ve en az yazılan burası. Dilerm herkes okumaktan yazamıyordur.

Merhaba kızlar. Biraz hareketlendirelim buraları ..okuduğumuz bizi etkileyen kitaplardan bahsedebiliriz.. Kitap tavsiyesinde bulunabiliriz. Kitaplardan alıntı yazabiliriz. aslında aynı kitabı okuyup tartışabilirizde ama bu biraz zor olabilir. ..Ne dersiniz :??

Yiğitimmm burlarda pek hareket yok. Ne yapacaz bilmiyorum. Nasıl hareketlendirelim burayı ???

Bence tüm kitapseverler hergün en az bir kez buraya uğramayı alışkanlık haline getirsin .Birkaç bişeyler paylaşalım .zamanla geliştiririz böylece.. Ben mesela ilk olarak elimizin altında olan kitaplardan bölümler aktaralım diyorum bir iki satırda olsa.. Örneğin herkez elindeki kitabın 36 yada 37. sayfalarından bişey paylaşsın bakalım ..

ılk ben yazayım : ) Kitap : Hamdım,Piştim , Yandım . Yazar : Ahmet Kardam
"Ben gizli bir hazine idim. Bilinmek istedim "

Bende Acı Çikolata'yı okuyorum.

Yazarı Lesley Lokko.

_"Beni korkuttun" diye fısıldadı.Ben geldiğini fark etmedim.

AAA dedim topic ki görünce ben nasıl fark etmemişim ;süprizzzzz

Artık ben de buradayım hayırlı olsun inş.a.s.

Eserin adı:Bostan

Yazar:Şirazlı Sadi

Bir ülkenin harap,halkının mutsuz olması sultanın zulmündendir.

Günaydın arkadaşlar.Burayı aktif

hale getirelim.Görüşleriniz v.s.

herşeyi yazalım.Burası boş kalmasın hadi.........................

Günaydınn Arzuca .. Dün Acı Çikolata yı okuyorum demiştin. ısmini duymuştum bu kitabın ..Konusu nedir. biraz bahsedermisin. Genelde kitap alırken çok faydalanırım daha önce okuyanların görüşlerinden

günaydın..

Yeni çıkan bir kitap.ılk görüşte beğenmiştim zaten.
3 genç kızı anlatıyor konusunda.Hepsi ayrı yerlerde,ayrı
dertleri,sıkıntıları olan kızlar.Biri ünlü bir rock yıldızının kızı,diğeri
annesi tarafından istenmeyen bir evlilik sonucu doğmuş bir genç kız,
diğeri de küçük yaşında ailesinden alınan ve hizmet işlerinde
kullanılan bir kız.
Gençler için örnek olaylar var içinde.

merhaba arkadaslar bende burdayim artik bol bol rasgelicez insallah.
benim tum ailem okuma asigi hatta kucucuk yegenlerim bile :) ailemizde en degerli hediye kitaptir bizim icin istanbulda annemin evinde kucuk bi kitapligim bile var. ama isin kotusu esim okumayi pek sevmiyo onun bir sekilde kitap okuma aliskanligina bulastirmam lazim zaten sayfalarin kokusu birkez icine islese birdahada kurtulamaz bu mukemmel aliskanliktan :):):)
enson turkiyeye gittigimde bir suru kitap alip getirdim. simdi okumadigim bir kitabim kaldi. son kitabima baslamamak icin ayak suruyup duruyorum. bu en beyendigin yemegin son lokmasini agzina atmak icin agirdan almak beklemek gibi bisey buda biterse napcam ben allahin misirinda:(

en son okudugum kitap elif safak in baba ve pic romani
assagida kitabin ilk sayfalarindan bir bolum okuycaksiniz arkadaslar.

"iceRi giRebiliRsiniz!" diye seslendi sekreter kiz kapinin agzindan. ardindan onun gibi R ozurlu biri icin kabil olmayan kelimeyi telaffuz etti. "doktoR ... doktoR sizi bekliyoR" .
zeliha, cay takimi kutusunuve kirik topugunu alip, ayaga firladi. odadaki butun baslarin, dikkatle ve her hareketini kaydederek ona dondugunu hissetti. normalde olabildigince hizli yururdu. ama suanda hareketleri kursun gibi agir neredeyse ahesteydi.tam odadan cikmak uzereyken , gorunmeyen bir el tarafindan durtulmuscesine durdu, arkasini dondu. kimden yana bakmasi gerektigini gayet iyi biliyordu. dondu ve dosdogru bakti ona. basortulu kadina.
basortulu kadinin kahverengi gozlerinin kuyusunda kinama, kimil kimil dudaklarinda beddua vardi. Allah, hikmetinden sual olunmayan yuce Allah, ne demeye ondan senelerdir esirgedigi bebegi, bu kiymet bilmez ondokuz yasindaki kizin rahmine bahsetmisti ki....

devamini yazmamak icin kendimi engelliyorum. bu guzel kitabida okudugunuz kitaplarin arasina almaniz dilegiyle:)))

Baba ve Piç'i okudum zaten.Elif Şafağı seviyorum

Bit Palas adlı romanınıda okudum.Yeni bir kitabı çıkmış

Aşk adlı.Tabii yurtdışında olduğunuz için

kitap bulmak zor oluyordur...............

Back
X