• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın herkese
Güzel ve kolay geçen bir hafta olsun.Yıl da güzel bitsin:)

Şekerden arınmak istiyorum çünkü sen çok güzelsin çok hayran kaldım sana:KK200:

Ben de Mart Menekşelerini okuduktan sonra tüm kitaplarını almıştım. Okuma alışkanlığı kazanmak içi okunabilir kitaplardan. Fakat okuduktan sonra bana birşey kattığını hissetmiyorum. Vicdan azabı çekiyorum ne güzel kitaplar varken ben ne okuyorum diye. Yine de okumaya başlayınca okutuyor kendisini.

Ay ben de son kitaptaydım. Epub okuyordum. Uygulamayı kaldırıp yeniden yükleyince nerede kaldığımı unuttum.

Heheee sensin o
Bu arada ben de çok istiyorum şekerden arınmayı ama benim için ütopya

Herkese iyi haftalar ,

Haftasonu şehir tiyatrolarında oynan bir müzikale gittik içimiz açıldı.Gorkinin ilk öyküsü"Makar Çudra'dan uyarlanmış,danslarıyla müzikleriyle çok eğlendirdi bizi.İstanbul'daki arkadaşların bilgisine :)
"Deniz İşçileri"sayfa 232'deyim.Yalnız kitap gerçekten okunasıymış,neden yeni basımı yok anlam veremedim..

Karamazov Kardeşler'in çok ağır olduğunu söylüyorlar,o yüzden sürekli erteliyorum,kitap hakkında birşeyler yazsanız madem :)
şimdi hatırladığım kadarıyla diyeyim okuma zor değildi ama yine isimler yormuştu beni. ara tatilde okumuştum hızlı gitmiştim o nedenle :) gözün korkmasın :)

Herkese iyi haftalar ,

Haftasonu şehir tiyatrolarında oynan bir müzikale gittik içimiz açıldı.Gorkinin ilk öyküsü"Makar Çudra'dan uyarlanmış,danslarıyla müzikleriyle çok eğlendirdi bizi.İstanbul'daki arkadaşların bilgisine :)
"Deniz İşçileri"sayfa 232'deyim.Yalnız kitap gerçekten okunasıymış,neden yeni basımı yok anlam veremedim..
hemen not alıyorum :)))

şimdi hatırladığım kadarıyla diyeyim okuma zor değildi ama yine isimler yormuştu beni. ara tatilde okumuştum hızlı gitmiştim o nedenle :) gözün korkmasın :)
İsimleri not almalı öyleyse,alışveriş listeme ekleyeyim madem,teşekkürler :)

Son Kamelya bitti.
Sırada bu yılın son kitabı İnce Memed var. Daha önce e-kitap olarak okumuştum ama kaçırdığım çok şey olduğunu biliyorum. Şimdi sevgili _asmunikal_ _asmunikal_ ciğim sayesinde hayalini kurduğum şekilde, evimde çayım-kahvemle büyük bir keyifle okuyacağım :KK200:

Back
X