• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Gelirsen belki bir kitap okuma etkinliği yaparız piramitlere karşı Cicoretti Cicoretti :KK19:

Evet, fuar beni çok heyecanlandırıyor, 1 yıldır buradayım ve güzel, farklı şeyleri tecrübe etmeye çalışıyorum hazır burdayken :KK200:

Örgü örüyorum deli gibi, yaz ve kış olmak üzere hobilerim değişiyor genelde, yazın kanaviçe ve boyama daha çok hoşuma gidiyor :KK200::KK37:
Ne guzrl teklif cok mutlu oldum. Insallah gelirim ve karsilasiriz bir gun ...
Ben de beyruta gitmek istiyorum :KK43:( ama gidemiyorum çok mutsuzum
Ben de nerelere gitmek istiyorum ama olmuyor...
Iyi geceler.
O kadar yogunum ki. Ve yorgun bayilabilirim..
Oglumu uyuturken Grinin 50 Tonunu bitirdim.
Ciktigi donem malum cok konusulmustu. Bizim ulkemizde bazi seyler tabu goruldugu icin ve bilgisizlik aclik oldugu icin abartiliyor.
Kitabin sadece sex kismi ya da cok ucuk noktalari sadece dile dolaniyor.
Beni rahatsiz eden birsey yoktu.

Insan baktigini gorurmus. Biraz genis cerceveden bakmak lazim. Ben kitabi begendim.
Cocuklukta yasanan olaylarin bireyi psikolojik olarak nasil etkileyip kisiligine yon verdigine bir kez daha sahit oldum. Ve bu durum anne olarak beni derinden sarsti.
Sapkin iliski vb vb seyler benim icin dusundurucu idi.
Ote yandan herkesin sert gorunen buz daginin otesinde ne kadar kirilgan noktalari var aciga cikiyor.
2.kitabina da en kisa surede baslayacagim.
yorumun cok dikkatimi cekti acikcasi. O kitabi hic kitap okumayan kisilerin elinde gordugum icin ( bana gore zayif seks hayatlarini bir sekilde tatmin veya kadinlarda ki kurban olmaya/ kullanilmaya heves vs gibi bilincaltina islenmis davranis modelleri sebebi yuzunden olabilir) sogumustum. Zaten populer kitaplari hic srvmem okumak istiyorsam da popularitesi gecince okuyorum:deli: ama yorumun cidden ilgimi cekti. Cok guzel bir acidan degerlendirmissin. Bu sebeple antipatim azaldi diyebilirim sevgili baykus :KK200:

Ne guzrl teklif cok mutlu oldum. Insallah gelirim ve karsilasiriz bir gun ...

Ben de nerelere gitmek istiyorum ama olmuyor...
yorumun cok dikkatimi cekti acikcasi. O kitabi hic kitap okumayan kisilerin elinde gordugum icin ( bana gore zayif seks hayatlarini bir sekilde tatmin veya kadinlarda ki kurban olmaya/ kullanilmaya heves vs gibi bilincaltina islenmis davranis modelleri sebebi yuzunden olabilir) sogumustum. Zaten populer kitaplari hic srvmem okumak istiyorsam da popularitesi gecince okuyorum:deli: ama yorumun cidden ilgimi cekti. Cok guzel bir acidan degerlendirmissin. Bu sebeple antipatim azaldi diyebilirim sevgili baykus :KK200:

Çok mutlu olurum eğer böyle bir şey olursa :KK200:

Iyi geceler.
O kadar yogunum ki. Ve yorgun bayilabilirim..
Oglumu uyuturken Grinin 50 Tonunu bitirdim.
Ciktigi donem malum cok konusulmustu. Bizim ulkemizde bazi seyler tabu goruldugu icin ve bilgisizlik aclik oldugu icin abartiliyor.
Kitabin sadece sex kismi ya da cok ucuk noktalari sadece dile dolaniyor.
Beni rahatsiz eden birsey yoktu.

Insan baktigini gorurmus. Biraz genis cerceveden bakmak lazim. Ben kitabi begendim.
Cocuklukta yasanan olaylarin bireyi psikolojik olarak nasil etkileyip kisiligine yon verdigine bir kez daha sahit oldum. Ve bu durum anne olarak beni derinden sarsti.
Sapkin iliski vb vb seyler benim icin dusundurucu idi.
Ote yandan herkesin sert gorunen buz daginin otesinde ne kadar kirilgan noktalari var aciga cikiyor.
2.kitabina da en kisa surede baslayacagim.
Bu seriye karşı ben de biraz önyargılıydım. Ama yorumun ilgimi çekti, okuma listeme ekleyeyim.
Daha - Sayfa 148

Günaydıııınnn!

Kitap kitabı doğururmuş.

Okuduğum kitap elveda güzel vatanım iken birden abdülhamite merak sal sen. Sonra eşinde sana "gel sana kitap alalım para puanımızla" deyince hooopp Talha Uğurluel'in Abdülhamitle ilgili kitabını bul al.

Şu an iki kitap okorum.
Yılbaşına kadar ikisini bitirmeye çalışacağım. Sonra yepisyeni bir yıla gireceğim.

Elveda güzel vatanım syf 200

Abdülhamit - bir dehanın izleri syf 75

Sevgili lavinin hediyesi peruk gibi hüzünlüyu okuyorum . Icimi acıtıyor öyküler çok sert dokunuyor . Lavinim cok tesekkurler . Kizlar size de oneririm oyku sevenler icin
20171225_001022.webp

Günaydın,

Birkaç gündür yine kitap hariç her şeyi okudum diyebilirim.
Bugün Yılmaz Özdil__Sen Kimsin kitabına başlayacağım.

Önümüzdeki ay için de Savaş ve Barışı almaya karar verdim, umarım vazgeçmem. Alana kadar kararsızlığım devam edecek. :bicak:

Hepinize güzel ve keyifli bir gün dilerim. :KK200:

Günaydin kizlar
Otostopcunun galaksi rehberi sayfa 71 terimler çok yabanci henüz, kitap birden akip gitmedi, yaninda baska kitaba basladim:dondurma:
Unutma beni apartmani sayfa 17 Bu kitaba da sizlerin tavsiyesi ile basladim. Nermin Yıldirim'la yeni tanışiyorum, dilini şimdiden sevdim.:KK200:

Back
X