Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok güzel anlatmışsın canım. En yakın zamanda bende okuyacağım.

bende aldim henuz baslamadim hatta 2 arkafasima verdim okudular

nasil sence
Kusura bakma anca elime alabildim telefonu yazili donemi olunca dis dunya ile baglanti kopuyor biraz :) sayfa 117 ye geldim acikcasi hala asil cereyan edecek olay yasanmadi daha cok o donemdeki dusunce yapisini sezdirme ve karakterleri tanımaya yonelik ilerliyor kitap :) uslubu gayet akici ama ben hala aceleci yapimla ana olayi bekliyorum :) kitap bitince daha ayrintili yorumlar yaparim insallah

İnçe Memed çok güzel. Geçen sene kalabalık bir grup okuduk burada
Evet,bende beğendim.4.ciltte başka işlere takılınca ilerleyemedim.söyleyişler ve bazı kelimeler çok tanıdık inçe memed’de.Adanalıyım memleket olarak.
Yornuğunu al
Hörtük
Adana dışında hiç duymadım bunları

sanirim benim sakin kafa ile okuyacagim bir kitap hic yorgunken okuyamam tesekkurler

Merhaba arkadaşlar, iki hafta kadar yoktum buralarda. Son mesajımdan sonra iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum

Bu dönemde ilk olarak Büşra Sanay'ın Kardeşini Doğurmak isimli kitabını okudum. Aile içindeki tecavüz vakaları işlenmiş. Mağdurlar, avukatlar, psikologlar, sosyal hizmet uzmanları, yazarlar vs. bildiklerini anlatmış. Okuması zor bir kitaptı. Çok fazla insan tarafından eleştiri almış ama ben prim amacı güttüğünü düşünmüyorum. Birilerinin bu tip konuları gündeme getirmesi gerekiyor ki mağdurlar suçsuz olduğunu ve hayatlarının bu şekilde devam etmek zorunda olmadığını fark edebilsin.

İkinci olarak da Irvin Yalom'un son kitabı Bir Psikiyatristin Anıları'nı okudum. Klasik Yalom. Akıcı, çabucak kendini okutturan... Kendi hayatını anlatmış, okuması keyifliydi. Kalın bir kitap olmasına rağmen iki günde eridi gitti. Umarım kendisi daha çok kitap yazar, daha çok aramızda olur.

Geçmiş sayfalara bakacağım şimdi, keyifli okumalar herkese.

günaydın herkese,
Dün kitap okuyamadım fazla Anne Frank'in hatıra defteri syf 28 deyim. Anne ile aynı gün doğmuşuz Henüz başlardayım ama bu acaba kurgu birşey mi diye de aklıma sorular geliyor. Malum herkes geçmişdeki vahsiliklerini unutup dünyadaki tek kötülük sanki naziler ve onların yaptıklarıymışcasına gözümüze soktuklarından sürekli, bazen şüpheye düşüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…