- 7 Mayıs 2018
- 702
- 3.425
- 118
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #28.761
Ben okadar etkilenmistim ki okurken ağlaya ağlaya okuduğumu bilirim. Hele kitap bittiğinde sanki... her daim bende Seranad 'ın yeri ayrı apayrıdır..zülfü livaneli serenad 268'deyim... okurken düşündüklerim...
düzen, yaşam, dengeler, hatta hayatın kendisi pamuk ipliğine bağlı... hiç umulmayan bir anda alt-üst olabiliyor her şey... ama asla bilemeyiz değil mi, belki de hayatımızın altı üstünden daha iyidir...
Şuan yazarını hatırlamıyorum fakat geriye döner okuğum kitapları yazdığım mesajlara bakarım etkileneceğin bir kitapta Esir Şarkılar Vadisi.. oda birbirinden habersiz ikiz kardeşin hayat serüveni kendi ruhsal yolculukları ve birbirlerini ve gerçekleri bulmalarının yolculuğu.....
Aramıza hoş geldiniz. Keyifli okumalar dilerim.Çok güzel bir topik
Aranıza katılmak isterim
Skosnob bebek bekliyorsun.Herkese merhaba.Buraya gelemeyeli sanırım bir yıldan fazla oldu. Kimler var kimler yeni geldi hiç bilemiyorum.
Bildirim yapayım o zaman:)
Karamazov Kardeşler-752
Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler-80
merhaba kitapsever hatunlar
Gabriel García Márquez - Yüzyıllık Yalnızlık
sayfa...210
Aramıza hoş geldiniz. Keyifli okumalar dilerim.
Skosnob bebek bekliyorsun.Ne güzel! :) Sağlıkla tamamına erdirsin Allah
Ustalık gerektiren kafaya takmama sanatı nasıl bir kitap beklentinizi karşıladı mı ?Merhaba. Ustalık Gerektiren Kafaya Takmama Sanatı bitti
Dostoyevski-İnsancıklar okuyorum
Aynı zamanda 2 yarım bıraktığım kitabım var
Okuduğuma pişman değilim ama aman aman da bir kitap değil açıkcası bence abartıldığı kadarUstalık gerektiren kafaya takmama sanatı nasıl bir kitap beklentinizi karşıladı mı ?
Nette bazı yorumlar iyiyken bazılarının beklentisini karşılamamış merak ettim :)
merhaba kitapsever hatunlar
Gabriel García Márquez - Yüzyıllık Yalnızlık
sayfa...210
Aramıza hoş geldiniz. Keyifli okumalar dilerim.
Skosnob bebek bekliyorsun.Ne güzel! :) Sağlıkla tamamına erdirsin Allah
Bebeğiniz hayırlı olsun. Kitap nasıl gidiyorKaramazov’da 900 e yaklaştım.
Teşekkür ederimBebeğiniz hayırlı olsun. Kitap nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?