• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İnce memed sayfa 304. Çok hastayım. Yatacağım. Yoksa sakin sakin okurdum

@Ruhimucerret ğnstargram hesabımda takip isteklerine bakıyordum. Genelde tanımadığım kişileri ya da sayfaları kabul etmiyorum. Senin kullanıcı adında bi hesap var. O sen olabilir misin

@Ruhimucerret ğnstargram hesabımda takip isteklerine bakıyordum. Genelde tanımadığım kişileri ya da sayfaları kabul etmiyorum. Senin kullanıcı adında bi hesap var. O sen olabilir misin

Kesin benimdir.

Geçmiş olsun .. :(

Kitap okumak bana çok iyi geliyor. Küçücük boş vaktim olsa kitabı alıyorum elime.
Okuyamadigim zamanlarda da neler olacak diye düşünmekle geçiyor. Bazı sıkıntılarım var önceden hep onu dusunup sonucu ne olacak diye kaygilanip uzulurdum. Farkettim bir aydır çok az dusunuyorum :)

Sanırım kitap benim kaçış noktam oldu.
Buna çok sevindim mavisu kitap benimde en canım sıkkın olduğunda imdafima yetişendir kitaplar ve 3_4 dostumla hayat o kadar keyifli ki....
Bir sene önce sanirim etrafimda ki tüm parazitleri temizledim zamanimi çalan , canimi sıkan meğer ne kadar boş vakit geçiriyomuşum diyorum şu an :)

İyi akşamlar kızlar geldim ben, tatilde boş durmadım yollarda ince memed 1 i okudum bitirdim. çok beğendim 2 ye hemen başlayamayacağım kitabım işyerinde yarın vaktim olursa tess gerritsen asla arkana bakma kitabına başlayabilirm
Oku ama çok bişey bekleme:) yakın zamanda okudum ve tess le tanişma kitabim ama bu kitaba bakıp kadini harcamak istemiyorum:) şu meşhur cerrah ve çirak olan serisinden sonra karar vericem

Ve ince memed e sonunda ben de başladim em son başlayan olarak söylüyorum ki ha-ri-ka
Yaşar kemal kalp ben .... Adam çok iyi dostum ooooğ yea:)

Sanki o köyün içindeyim ve sanki memed le dönenin yanindayim bu nasil bir anlatim nasil bir yöresellik ve ayni zamanda o coğrafyayi bilmeyene masil bir anlatiş:) şu an 63. Sayfadayim ve devam ediyorum ne zaman sızarsam o zaman birakicam sanirim;)

Back
X