- 2 Haziran 2015
- 6.636
- 15.363
- 248
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #4.221
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür EderimÇok tatlısın minik baykuşKeyifle okuman dileğiyle
Cok duygulandim mesajina.
KItap askinin daim olmasi dilegimle![]()
Teşekkür ederim canımkoza16 Harika kitaplar güle güle oku.
Gözüm dustu benim de ya kiskandim
ben de isterim ben de banane banane bana da hediye :))

İnce memed sayfa 304. Çok hastayım. Yatacağım. Yoksa sakin sakin okurdum
@Ruhimucerret ğnstargram hesabımda takip isteklerine bakıyordum. Genelde tanımadığım kişileri ya da sayfaları kabul etmiyorum. Senin kullanıcı adında bi hesap var. O sen olabilir misin
Geçmiş olsun ..İnce memed sayfa 304. Çok hastayım. Yatacağım. Yoksa sakin sakin okurdum
@Ruhimucerret ğnstargram hesabımda takip isteklerine bakıyordum. Genelde tanımadığım kişileri ya da sayfaları kabul etmiyorum. Senin kullanıcı adında bi hesap var. O sen olabilir misin
Evet alex yatağinin altinda sakliyodu yanilmiyosam kobra yilaniydi:) kobrayi uydurmuş da olabilirim:)Otomatik Portakal izliyorum.
Kitabında yılan var mıydı?
Buna çok sevindim mavisu kitap benimde en canım sıkkın olduğunda imdafima yetişendir kitaplar ve 3_4 dostumla hayat o kadar keyifli ki....Kitap okumak bana çok iyi geliyor. Küçücük boş vaktim olsa kitabı alıyorum elime.
Okuyamadigim zamanlarda da neler olacak diye düşünmekle geçiyor. Bazı sıkıntılarım var önceden hep onu dusunup sonucu ne olacak diye kaygilanip uzulurdum. Farkettim bir aydır çok az dusunuyorum :)
Sanırım kitap benim kaçış noktam oldu.
Oku ama çok bişey bekleme:) yakın zamanda okudum ve tess le tanişma kitabim ama bu kitaba bakıp kadini harcamak istemiyorum:) şu meşhur cerrah ve çirak olan serisinden sonra karar vericemİyi akşamlar kızlar geldim ben, tatilde boş durmadım yollarda ince memed 1 i okudum bitirdim. çok beğendim 2 ye hemen başlayamayacağım kitabım işyerinde yarın vaktim olursa tess gerritsen asla arkana bakma kitabına başlayabilirm