• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yüzümü güldürdüğünüz ve mutlu edebildiğiniz içi çooook teşekkür ederim. DonukPudra DonukPudra @__Dalida__ İyiki varsınız :KK200: en birinci kankilerim:KK53::KK53: ortak okumaya katılmayacaktım 1q84 kitabım Yok diye. Çok teşekkür ederim pudra. 1250 sayfa boyunca hep seni hatırlayacağım :KK70:

IMG_4606.webp
IMG_3984.webp

Yok kız. Sıra gelmiyor senin kitaplarına. Okumuyorsun demek istemedim. Çok seviyorsun ya, çok kitabın var ya okunmayı bekleyen ondan dedim
Çok aşırı bekleyen kitabım yoktu, zaten mütemadiyen okuduğum için düzenli alışveriş yapsam da sıkıntı yok
Sağolsun çok güzel arkadaşlarım var, sevip yolladılar da 9481737 tane oldu
Ama ilk yazdığın öyle anlaşılmadı üzüldüm.. ama oku cidden, melinda gibi kitaplıkta beklemesin demişsin çünkü

Yüzümü güldürdüğünüz ve mutlu edebildiğiniz içi çooook teşekkür ederim. DonukPudra DonukPudra @__Dalida__ İyiki varsınız :KK200: en birinci kankilerim:KK53::KK53: ortak okumaya katılmayacaktım 1q84 kitabım Yok diye. Çok teşekkür ederim pudra. 1250 sayfa boyunca hep seni hatırlayacağım :KK70:

Eki Görüntüle 1951029 Eki Görüntüle 1951030

Ne de güzel dostluklar kurduk böyle maşallah bize :nazar::nazar:
Hepsini keyifli günlerde oku kuzu, hatta hepsini hep birlikte okuyalım en keyifli zamanlarımızda inşallah :dua::dua::KK60:

Çok aşırı bekleyen kitabım yoktu, zaten mütemadiyen okuduğum için düzenli alışveriş yapsam da sıkıntı yok
Sağolsun çok güzel arkadaşlarım var, sevip yolladılar da 9481737 tane oldu
Ama ilk yazdığın öyle anlaşılmadı üzüldüm.. ama oku cidden, melinda gibi kitaplıkta beklemesin demişsin çünkü

Onu demek istemediğimi, bile bile seni üzmeyeceğimi bil :KK200:

Son düzenleme:
Allah sizi inandırsın tembelliği bir kenara atıp On Küçük Zenci ye başladım.
37. Sayfadayım

Selam iyi geceler herkese. Ben hala sorunlarla ugrasiyorum. Ailemin yanina gittim geldim. Ailem geldi evime kaldi vs. Eve geleli bir iki gun kadar oldu. Ne kitap okuyabildim ne buralara gelebildim malesef :KK43: yarindan itibaren arayi kapatip hem basligi hem kitabimi okumaya basliyorum artik kafami dagitmam gerek. Insallah cikmamisimdir listeden
Listacibaşi olarak sölim tabiki çikmadin giderken haber verdin çünkü:)

Back
X