• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Burda paylaşılan kitapları görüp de kıskançlıktan çatlayan benim daha fazla çatlamama izin vermeyen ve beni bugün havalara zıplatan sevgili başkanımız _meLinDa_ _meLinDa_ ya buradan kucak dolusu, hatta bana yolladığı kitapların sayısı kadar kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum :rolleyes::rolleyes: Çünkü kendisi bana kocaman bir set göndermiş :rolleyes::rolleyes:
Kendi mutevazi bir adet kitabımın gelmesi için kargonun yollarını gözlerken kargo görevlisi kucağıma önce koca bir kutu bıraktı şok oldum :KK57: Hemen açtım ve bununla karşılaştım :KK37:
16649273_10154333351253671_2368238491654122568_n.webp

İçinden ne çıkacağını hemen anladım tabiki ve mecaz olarak değil gerçekten havalara uçtum :rolleyes: Almak için fırsat kolladığım, ayılıp bayıldığım, kafaya takıp sürekli bahsedip herkesi bıktırdığım seti yollamış bana bu muthiş insan :KK200::KK200:
16729218_10154333351258671_7407866286568627346_n.webp

Ne desem az gerçekten, Rabbim yüzünün ve kalbinin güzelliğini hep önüne çıkarsın inşallah. Çoookkk mutlu ol inşallah Özgem çoookkkkk:KK200::KK200:

Neden Can la ilgili bi durum mu var ? Kaçırmışım ben.

´... Otuz yaşını geçmiş olsa da yirmi yaş daha genç gösteren Mr. Styver...´

Yani Mr. Styver 10-15 yaşlarında mı gösteriyordu bu durumda? Oysa cümlenin orijinali ilgili bölümde (Congratulary) şöyle:

´...Mr. Styver, a man of little more than thirty, but looking twenty years of older than he was...´
Iki Sehrin Hikayesi'nin idefix yorumlarindan .
Bunu okuduktan sonra guvenim sarsildi acikcasi.

kuzum xyzt-5544 xyzt-5544 ım dediğim gibi sizin hayatımda olmanız benim için en büyük mutluluk o sebeple size ne yapsam az
hepinizi ayrı ayrı çooook seviyorum, kız kardeşlerim :KK200:
keyifle oku biriciğimiz Sherlockçuğumuzu :KK37:

Canımın içi Sherlockcuğumuza gözüm gibi bakacağımdan emin olabilirsin :KK37:
İyi ki seni seçmişiz başkan olarak :-) Gönlüne sağlık güzel arkadaşım benim :KK200:

Burda paylaşılan kitapları görüp de kıskançlıktan çatlayan benim daha fazla çatlamama izin vermeyen ve beni bugün havalara zıplatan sevgili başkanımız _meLinDa_ _meLinDa_ ya buradan kucak dolusu, hatta bana yolladığı kitapların sayısı kadar kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum :rolleyes::rolleyes: Çünkü kendisi bana kocaman bir set göndermiş :rolleyes::rolleyes:
Kendi mutevazi bir adet kitabımın gelmesi için kargonun yollarını gözlerken kargo görevlisi kucağıma önce koca bir kutu bıraktı şok oldum :KK57: Hemen açtım ve bununla karşılaştım :KK37:
Eki Görüntüle 1955273

İçinden ne çıkacağını hemen anladım tabiki ve mecaz olarak değil gerçekten havalara uçtum :rolleyes: Almak için fırsat kolladığım, ayılıp bayıldığım, kafaya takıp sürekli bahsedip herkesi bıktırdığım seti yollamış bana bu muthiş insan :KK200::KK200:
Eki Görüntüle 1955275

Ne desem az gerçekten, Rabbim yüzünün ve kalbinin güzelliğini hep önüne çıkarsın inşallah. Çoookkk mutlu ol inşallah Özgem çoookkkkk:KK200::KK200:
Bunlar hep ortak okuma kokusu:D
Keyifle oku Kuzum
Başgan kesene bereket.
´... Otuz yaşını geçmiş olsa da yirmi yaş daha genç gösteren Mr. Styver...´

Yani Mr. Styver 10-15 yaşlarında mı gösteriyordu bu durumda? Oysa cümlenin orijinali ilgili bölümde (Congratulary) şöyle:

´...Mr. Styver, a man of little more than thirty, but looking twenty years of older than he was...´
Iki Sehrin Hikayesi'nin idefix yorumlarindan .
Bunu okuduktan sonra guvenim sarsildi acikcasi.
Hmmmm.

IMG_0297.webp

Ben size bitmiyorrrr kızlar bitmiyorrrr demiştim di mi :rolleyes:
Bu harika kitapları bana canım @Papatya cım göndermiş
Hiç beklemiyordum o sebeple çooook şaşırdım ve aşırı mutlu oldum:KK37:
O kadar işinin gücünün arasında beni de unutmamışsın çok incesin
Notun da sıcacıktı çok teşekkür ederim :KK37:

Ha bu arada Amin Maalouf, Ölümcül Kimlikler'e başlamıştım.İlk 30 sayfa falan okudum ama bıraktım. Çok sıkıcı geldi malesef :/

Eki Görüntüle 1955273

Eki Görüntüle 1955275

bayıldım güzel günlerde oku.:kahve: çok seviliyorsun başgan bonkör davranmış

Back
X