- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #4.961
Burda paylaşılan kitapları görüp de kıskançlıktan çatlayan benim daha fazla çatlamama izin vermeyen ve beni bugün havalara zıplatan sevgili başkanımız
_meLinDa_
ya buradan kucak dolusu, hatta bana yolladığı kitapların sayısı kadar kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum 
Çünkü kendisi bana kocaman bir set göndermiş 

Kendi mutevazi bir adet kitabımın gelmesi için kargonun yollarını gözlerken kargo görevlisi kucağıma önce koca bir kutu bıraktı şok oldum
Hemen açtım ve bununla karşılaştım 
İçinden ne çıkacağını hemen anladım tabiki ve mecaz olarak değil gerçekten havalara uçtum
Almak için fırsat kolladığım, ayılıp bayıldığım, kafaya takıp sürekli bahsedip herkesi bıktırdığım seti yollamış bana bu muthiş insan 

Ne desem az gerçekten, Rabbim yüzünün ve kalbinin güzelliğini hep önüne çıkarsın inşallah. Çoookkk mutlu ol inşallah Özgem çoookkkkk

Kendi mutevazi bir adet kitabımın gelmesi için kargonun yollarını gözlerken kargo görevlisi kucağıma önce koca bir kutu bıraktı şok oldum
İçinden ne çıkacağını hemen anladım tabiki ve mecaz olarak değil gerçekten havalara uçtum
Ne desem az gerçekten, Rabbim yüzünün ve kalbinin güzelliğini hep önüne çıkarsın inşallah. Çoookkk mutlu ol inşallah Özgem çoookkkkk