- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.841
Sen de mi hamilesin ne guzel!Deliduman 223 deyim. Zor ilerliyorum bu aralar
Ustun dökmen / Küçük Şeyler 'i okuyorum suan :)KİTAP DOSTLARI İÇİN BİR BULUŞMA NOKTASI.....
Kitaplar… Bizi bu dünyadan alıp başka yerlere sürüklerler; bazen fantastik bir dünyaya, bazen bir ütopyaya, bazen geleceğe, bazen ise geçmişe...
Kitap tavsiyeleri, yorumları bulabileceğiniz gibi siz de kitap tavsiye edip; yorumlarınızla sayfaya renk katabilirsiniz... Listeye girip bir baykuş da siz olabilirsiniz :) Bunun için yapmanız gereken;
1- Sayfaya düzenli uğrayıp, X kitabı okuyorum, X sayfadayım gibi bildirim yapmanız gerekiyor.. Dilerseniz kitabı bitirince kitap hakkında ki görüşlerinizi de belirtebilirsiniz.
2-Baykuş olabilmek için, en az 2 ay "Kitap Severlerin Buluşma Noktası Bildirim" topiğine düzenli bildirim yapmanız ve "Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥" topiğine düzenli uğramanız, mazeretiniz var ise belirtmeniz gerekmekte.
3-Her ay ilk üçe girenler ilk sayfada yayınlanacaktır.
4- Yılbaşında yıllık hedefler belirlenip, sene sonuna doğru bu hedefleri ne kadar gerçekleştirdiğimizin analizi yapılacaktır.
5-Polemiğe girmemek şartı ile, her türlü kitabı okumak serbestir..
Keyifli okumalar. Kitapla kalın ♥
Eki Görüntüle 1947478 __________________________________________________________
Eki Görüntüle 1947486
Hosbulduk , teşekkür ederimHos geldin.
İyi okumalar :)
Aa tebrikler canim sag salim kucagina al insallahBilmiyor muydun
Tesekkür ederim güzel dileklerin içinSen de mi hamilesin ne guzel!
Guzel bir hamilelik geçirirsin umarım.
Ve kolay bir dogum tabiki.
Tesekkür ederim. Yok takvim yoktu yeni yaptım.Aa tebrikler canim sag salim kucagina al insallahtakvim var miydi yeni yaptin sanirim yoksa bu kadar dikkatsiz olamam
Aaaa hamile misinnnnnnTesekkür ederim. Yok takvim yoktu yeni yaptım.
Nası gidiyo kitap1Q84 2. Kitap s.290
Yarın bunu da bitirmeyi planlıyorum. Ondan sonra 3. Kitaba geçmeden araya bir hüseyin rahmi sokabilirim sanırım. Bayağıdır yarım kalan bir kitabım vardı.
İyi geceler kızlar :)
Deliduman 223 deyim. Zor ilerliyorum bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?