Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Namık Kemal,İntibah bitti.
Turk filmi izliyormusum gibi hissettim.
Yalan,entrika,ask,kıskançlık,intikam..
Heyecanlı guzel bir kitaptı.

Ve ilgiçtir bu kitabı 8. sınıftayken okuduğumu hatırladım ortalara dogru.
Turkce ogretmenimiz bana kendi kitaplarından her hafta bir kitap veriyordu. Genelde klasiklerden olmak uzere.
Okuma alışkanlığı edinmemde buyuk payı vardır sagolsun.
Onu da yad etmis oldum böylelikle.

Suan, ustun
Ustun dökmen / Küçük Şeyler 'i okuyorum suan :)

Şimdi yatağa girdim. Kısmetse Cemile yi bitirip öyle uyucam.
Ayrıca kaç gündür deli gibi Masum dizisini izliyorum. İzleyen var mı? Çok güzel dizi

ince memed 2 bitti. yetişmeyecek gibi geldi ama şubatta hedeflediğim gibi 6 kitap okudum çok mutluyum iyi geceler kızlar

Gokdelen bitti. J.G. BALLARD esasinda bilim kurgu yazari sanirim ancak dunyadaki gelisimi, trendleri, tuketimi konu alan eserler veriyor. Gokdelende insani icgudusel boyuta indirgeyip neler yapabilecegini gozler onune serme isini; kurmaca oldugunu bilsem de yok artik dedirterek yapti. Insanin nasil gruplasabildigini, kendisi gibi olmayani uzaklastirip hor gormeye yatkin oldugunu ve ozunde ne kadar yikici bir canli oldugunu kurgusuyla anlatmayi basarmis. Kitap konusu bakimindan oldukca iyi.
Ama.... bu yazarin uslubunu sevemiyorum. Daha once Yeni Dunya kitabini okurken de ayni dusuncelerle okumustum. Psikolojik analiz kisimlari bana biraz absurd geldi.
Okuyacak olan olursa su kismi not dusmeli: sayfa 115 Talbot adli karakterin analizi. Kitapta en cok begendigim sey bu paragraf oldu diyebilirim.
Herkese iyi geceler dilerim.
C Calcifer Lenin'in mangasindan biraz bahseder misin baya merak ediyorum.
_meLinDa_ Ivan ilyic benim de hep aklimda ama sira gelmiyor bir turlu satin almaya :)

Ha bu arada kitap SEL yayinlari tarafindan basilmis. Yazarin ilk adlarinin acik yazildigi bir sayfaya rastlamadim. Ben bunu dogru bulmuyorum. Kitaplardaki onsoz kisimlarini, yazar hakkinda yazilan bilgileri okumayi cok severim. Lise - uni. yillarinda okumazdim oysa.
Usenmeyip bi onsoz eklense fena olmazmis.
Tekrar iyi uykular kizlar. Operim.

Günaydın kızlar
Dönüşüme devam ediyorum. Aslında bir günlük bir kitap ama ben çok vakit ayıramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…