Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Devleti bitirmek zorunda değilsin kitap okumaya ara vereceğine ona ara ver bence :)

Çok sevindim daha uyguna bulduğuna:)) ve iş bankası olması da güzel olmuş keyifli okumalar

Devlet cok yogun icerikli bir kitap gercekten. Sakin ve dingin bir kafa istiyor odaklanabilmek adina.
Ard arda klasik okudugun icin yorulmussundur.
Bence de seni rahatlacak ince kitaplar okuyabilirsin biraz.
Zweig bana ince ama yogun geliyor ,yoruyor. (VE Zweig kitaplari da klasik kategorisinde malum)

Murat Menteş ya da Emrah Serbes tarzi ile rahatlarsin belki. onerilerden hangisi uyarsa sana.

Son düzenleme:
Neden surekli klasiklerden gidoyprsun arada seni rahatlatacak ince kitaplardan alabilirsin Stefan Zweig kitaplari bu konuda harika geldi bana

Devleti bitirmek zorunda değilsin kitap okumaya ara vereceğine ona ara ver bence :)

Neden hep klasiklerden gidiyorum? Okumamm gereken cok kitap var ve ben klasiklere agirlik vererek baslamak istedim. Seviyorum da klasikleri. Ama Devlet harbiden cok dingin bir kafa istiyor. Tibet'e, Himalayalara falan gidip okunacak kitap
Okumaya Devlet yuzunden ara vermiyorum. Ders calisiiyorum ama yeterli gelmiyor henuz. Agirlik vermem lazim. Ev, iş, ders derken kitaba vakit ayiramiyorum. Kafam dolu oluyor derslerden dolayi. Ders calisirken de aklim kitaplarda kaliyor. Boyle de garip bi durum. En iyisi konularim bitene kadar derse agirlik vermek.

Tabi onceligin o olmali en azundan kitap okurken vicdan azabi cekmezsin bana hep oylu olurdu da.

Günaydın herkese
Bir süredir giremiyorum siteye. Keyifsiz günler geçiriyorum bu ara.

İnce Memed'i ablamda unuttuğum için araya başka kitaplar aldım. Şuan Şanzelize Düğün Salonu'nu okuyorum.Sayfa 30.

BU arada bir şey daha soracağım, bu ara herkes İnce Memed okuyor, ortak okuma etkinliğine baktım o kitap yok. Neye göre ortak okuyorsunuz, elinde bulunanlar mı okusun diye kararlaştırıldı? Yakalayamadım o noktayı

evet canım ortak okuma etkinliği dışında bir çok kişide ortak olan kitaplarda da ortak okuma yapılıyor. mesela mart ayı ortak okuma etkinliğinde Cemal Süreyya'nın Bütün Şiirleri kitabı okunacak ama bunun yanında elinde olanlar isteyenlerde alıp 1Q84 kitabını da okuyacak. genelde 1000 ve üzeri sayfadaki kitaplarda yapıldı bu ortak okuma ama daha az sayfalı kitaplarda da olabilir.

Tamam ben geç geldiğim için sanırım kouşulurken göremedim, bundan sonraki ortak okuma etkinliklerine katılmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…