- 14 Eylül 2012
- 10.761
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.881
Selam kizlar
Sizi dinleyip Karamazov Kardesleri almayi beklettim bir sure. Bugun baktim is Bankasi yayinlari satista tekrar. Hem de 12 tl farkla. Iyi oldu bekledigim.
Gurur ve Önyargi'nin dizisini cekiyorlarmis. Kesin batirirlarAma yine de merak ettim onu da aldim. Okuyabilirim İnsallah. Bu aralar okuyamiyorum. Ders calisiyorum sonra da elime kitap alasim gelmiyor. Platon'un Devlet'i hala elimde sürünüyor. Felsefe severdim ama nedense biraz fazla geldi bana. Yarim birakabilirim her an.
Tolstoy Itiraflarimi bitirdim dün. Bir yazarin ic dunyasini kitaplarinda anlamaya calismak degil de acik secik bu sekilde okuyabilmek cok iyi dogrusu. Simdi Tolstoy kitaplarini okuyunca sanirim daha bir anlamli olacak. Keske diger yazarlar da boyle bir kitap yazsalarmiş.
Bu arada sanirim kitap okumaya biraz ara verecegim. Zaten okuyamiyorum ama boyle de kararsizlikla vicdan azabi cekiyorum. Eger ugrayamazsam buralara beni listeden cikarmayin olur mu @_amelia_ dönerim yine ben.
Çok sevindim daha uyguna bulduğuna:)) ve iş bankası olması da güzel olmuş keyifli okumalarSelam kizlar
Sizi dinleyip Karamazov Kardesleri almayi beklettim bir sure. Bugun baktim is Bankasi yayinlari satista tekrar. Hem de 12 tl farkla. Iyi oldu bekledigim.
Gurur ve Önyargi'nin dizisini cekiyorlarmis. Kesin batirirlarAma yine de merak ettim onu da aldim. Okuyabilirim İnsallah. Bu aralar okuyamiyorum. Ders calisiyorum sonra da elime kitap alasim gelmiyor. Platon'un Devlet'i hala elimde sürünüyor. Felsefe severdim ama nedense biraz fazla geldi bana. Yarim birakabilirim her an.
Tolstoy Itiraflarimi bitirdim dün. Bir yazarin ic dunyasini kitaplarinda anlamaya calismak degil de acik secik bu sekilde okuyabilmek cok iyi dogrusu. Simdi Tolstoy kitaplarini okuyunca sanirim daha bir anlamli olacak. Keske diger yazarlar da boyle bir kitap yazsalarmiş.
Bu arada sanirim kitap okumaya biraz ara verecegim. Zaten okuyamiyorum ama boyle de kararsizlikla vicdan azabi cekiyorum. Eger ugrayamazsam buralara beni listeden cikarmayin olur mu @_amelia_ dönerim yine ben.
Devlet cok yogun icerikli bir kitap gercekten. Sakin ve dingin bir kafa istiyor odaklanabilmek adina.Selam kizlar
Neden surekli klasiklerden gidoyprsun arada seni rahatlatacak ince kitaplardan alabilirsin Stefan Zweig kitaplari bu konuda harika geldi bana
Devleti bitirmek zorunda değilsin kitap okumaya ara vereceğine ona ara ver bence :)
Neden hep klasiklerden gidiyorum? Okumamm gereken cok kitap var ve ben klasiklere agirlik vererek baslamak istedim. Seviyorum da klasikleri. Ama Devlet harbiden cok dingin bir kafa istiyor. Tibet'e, Himalayalara falan gidip okunacak kitapDevlet cok yogun icerikli bir kitap gercekten. Sakin ve dingin bir kafa istiyor odaklanabilmek adina.
Ard arda klasik okudugun icin yorulmussundur.
Bence de seni rahatlacak ince kitaplar okuyabilirsin biraz.
Zweing bana ince ama yogun geliyor ,yoruyor.
Murat Menteş ya da Emrah Serbes tarzi ile rahatlarsin belki. onerilerden hangisi uyarsa sana.
Tabi onceligin o olmali en azundan kitap okurken vicdan azabi cekmezsin bana hep oylu olurdu da.Neden hep klasiklerden gidiyorum? Okumamm gereken cok kitap var ve ben klasiklere agirlik vererek baslamak istedim. Seviyorum da klasikleri. Ama Devlet harbiden cok dingin bir kafa istiyor. Tibet'e, Himalayalara falan gidip okunacak kitap
Okumaya Devlet yuzunden ara vermiyorum. Ders calisiiyorum ama yeterli gelmiyor henuz. Agirlik vermem lazim. Ev, iş, ders derken kitaba vakit ayiramiyorum. Kafam dolu oluyor derslerden dolayi. Ders calisirken de aklim kitaplarda kaliyor.Boyle de garip bi durum. En iyisi konularim bitene kadar derse agirlik vermek.
2 ay olsa da olmasa da yap canım sen hatta senelik hedefte koy kendineKızlar benim bildirim başlığına bildirim yapmam gerekiyor mu? 2 ay olmadığı için...
Teşekkür ediyorum2 ay olsa da olmasa da yap canım sen hatta senelik hedefte koy kendine
rica ederim canımTeşekkür ediyorum
evet canım ortak okuma etkinliği dışında bir çok kişide ortak olan kitaplarda da ortak okuma yapılıyor. mesela mart ayı ortak okuma etkinliğinde Cemal Süreyya'nın Bütün Şiirleri kitabı okunacak ama bunun yanında elinde olanlar isteyenlerde alıp 1Q84 kitabını da okuyacak. genelde 1000 ve üzeri sayfadaki kitaplarda yapıldı bu ortak okuma ama daha az sayfalı kitaplarda da olabilir.BU arada bir şey daha soracağım, bu ara herkes İnce Memed okuyor, ortak okuma etkinliğine baktım o kitap yok. Neye göre ortak okuyorsunuz, elinde bulunanlar mı okusun diye kararlaştırıldı? Yakalayamadım o noktayı
Evet canımKızlar benim bildirim başlığına bildirim yapmam gerekiyor mu? 2 ay olmadığı için...
Tamam ben geç geldiğim için sanırım kouşulurken göremedim, bundan sonraki ortak okuma etkinliklerine katılmak isterim.evet canım ortak okuma etkinliği dışında bir çok kişide ortak olan kitaplarda da ortak okuma yapılıyor. mesela mart ayı ortak okuma etkinliğinde Cemal Süreyya'nın Bütün Şiirleri kitabı okunacak ama bunun yanında elinde olanlar isteyenlerde alıp 1Q84 kitabını da okuyacak. genelde 1000 ve üzeri sayfadaki kitaplarda yapıldı bu ortak okuma ama daha az sayfalı kitaplarda da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?