Selam kizlar
Sizi dinleyip Karamazov Kardesleri almayi beklettim bir sure. Bugun baktim is Bankasi yayinlari satista tekrar. Hem de 12 tl farkla. Iyi oldu bekledigim.
Gurur ve Önyargi'nin dizisini cekiyorlarmis. Kesin batirirlar
Ama yine de merak ettim onu da aldim. Okuyabilirim İnsallah. Bu aralar okuyamiyorum. Ders calisiyorum sonra da elime kitap alasim gelmiyor. Platon'un Devlet'i hala elimde sürünüyor. Felsefe severdim ama nedense biraz fazla geldi bana. Yarim birakabilirim her an.
Tolstoy Itiraflarimi bitirdim dün. Bir yazarin ic dunyasini kitaplarinda anlamaya calismak degil de acik secik bu sekilde okuyabilmek cok iyi dogrusu. Simdi Tolstoy kitaplarini okuyunca sanirim daha bir anlamli olacak. Keske diger yazarlar da boyle bir kitap yazsalarmiş.
Bu arada sanirim kitap okumaya biraz ara verecegim. Zaten okuyamiyorum ama boyle de kararsizlikla vicdan azabi cekiyorum. Eger ugrayamazsam buralara beni listeden cikarmayin olur mu @_amelia_ dönerim yine ben.