• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın kızlar
Dün sanzelize düğün salonunu bitirdim ve cok beğendim. Sonra netten yazarı araştırın bi gördüm ki izlemeyi yıllardır istediğim iki filmin senaristi:)Artık farz oldu izlemek.

İnce memed i ablamda unutmuşum bugün onu alırım diye yanıma başka kitap almadım. İstanbul kitapsiz hiç cekilmiyor

Hangi filmmiş onlar?

Günaydın kızlar
Dün sanzelize düğün salonunu bitirdim ve cok beğendim. Sonra netten yazarı araştırın bi gördüm ki izlemeyi yıllardır istediğim iki filmin senaristi:)Artık farz oldu izlemek.

İnce memed i ablamda unutmuşum bugün onu alırım diye yanıma başka kitap almadım. İstanbul kitapsiz hiç cekilmiyor
Çok sevdiğim bir kitaptı benim de. Hangi filmler? Bende izleyeyim bir koşu:P

Kasap Çırağı-PAtrick McCABE bitti
Çok etkileyici bir kitap. Vahşi bir cinayet işleyen Francie nin nasıl bir süreç yaşadığını öyle bir anlatıyor ki, o kadar doğal bir şekilde yapıyor ki yazar bunu adeta Francie gibi olup onu anlıyorsunuz.

Kitaba başlarken çok beklentim yoktu, indirimdeyken öylesine atmıştım sepete ama iyi ki almışım. Ağır bir kitap ama üslup olarak değil, içerik olarak.

Kasap Çırağı-PAtrick McCABE bitti
Çok etkileyici bir kitap. Vahşi bir cinayet işleyen Francie nin nasıl bir süreç yaşadığını öyle bir anlatıyor ki, o kadar doğal bir şekilde yapıyor ki yazar bunu adeta Francie gibi olup onu anlıyorsunuz.

Kitaba başlarken çok beklentim yoktu, indirimdeyken öylesine atmıştım sepete ama iyi ki almışım. Ağır bir kitap ama üslup olarak değil, içerik olarak.
Merak ettim bu yorumundan sonra listeme ekledim..

Dino BUZZATI - Tatar Çölü bitti.
Yanlizlik, kacirilan firsatlarla ve ise yarayamadan gecirildigi dusunulen bir omur uzerine yazildigini dusundugum bir kitapti. Hayatimdan birseyler buldugum icin biraz fazlaca etkilendim belki de...
Omur boyu beklenen geldiginde belki de biz artik hazir degilizdir....

Günaydıın kızlar :KK200:
Masumiyet müzesinin puntoları bu kadar küçük olmak zorunda mı? Miyop gözlerime bi derece daha eklencek bu gidişle:işsiz:
72. Sayfadayım.
zevkler tartışılmaz ama okunabilir dediğim tek orhan pamuk kitabı masumiyet müzesi sanırım, o da Türk filmi sever yanımdan galiba :KK53:
Günaydın kızlar

Tarık Tufan yeni dönemin en sağlam kalemlerinden bence:KK200:
Uzak ihtimal i izlemiştim, yozgat blues i de izleyeyim en kısa zamanda:KK51:

zevkler tartışılmaz ama okunabilir dediğim tek orhan pamuk kitabı masumiyet müzesi sanırım, o da Türk filmi sever yanımdan galiba :KK53:

Tarık Tufan yeni dönemin en sağlam kalemlerinden bence:KK200:
Uzak ihtimal i izlemiştim, yozgat blues i de izleyeyim en kısa zamanda:KK51:

Bence de öyle.Bütün kitaplarını okuyacağım yazarlardan

Back
X