- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #7.701
noluyo kız niye ağlıyon
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noluyo kız niye ağlıyon
Beni buna mecbur bıraktın, üzgünüm![]()
Kitabı bitirdim, merak edeceğim bir yerde bitti. Yarın diğerine başlarım, şimdi teze bakacağım. Sen de aramızdaki farkı kapatırsın.
DonukPudra ben yarın 3. Kitaba geçerim canım, haber et demiştin.
![]()
Ama şuan müsaitim işyerinde, biraz ilerleyim kitapta. Remen tur bindireceksin bana 
O zaman ben de yarin baslayayim.baslayabilirsemKitabı bitirdim, merak edeceğim bir yerde bitti. Yarın diğerine başlarım, şimdi teze bakacağım. Sen de aramızdaki farkı kapatırsın.
DonukPudra ben yarın 3. Kitaba geçerim canım, haber et demiştin.
![]()
Boyle devam etmiycem de, sinavlarim var onlara calisiyorum. Hic okuyamiyorum desem yeridir. Su sinavlar bi bitsin de dönecegim tekrardan araniza.
böyle durumlarda mazeretimizi bildirelimBoyle devam etmiycem de, sinavlarim var onlara calisiyorum. Hic okuyamiyorum desem yeridir. Su sinavlar bi bitsin de dönecegim tekrardan araniza.![]()
Mazeretini bildirirsen listeden çıkarmamış oluruzBoyle devam etmiycem de, sinavlarim var onlara calisiyorum. Hic okuyamiyorum desem yeridir. Su sinavlar bi bitsin de dönecegim tekrardan araniza.![]()
çok uykulu ve çok yoğun bir gün hiç kitap okuyamadım böyle durumlarda mazeretimizi bildirelim![]()
Ben Mart başı gibi yazdim aslinda buraya. Hatta seni etiketlemistim amelia ama sen o gun banliydin etiket olmadi.Mazeretini bildirirsen listeden çıkarmamış oluruzBaşarılar.
Hosbuldum aslinda gecti sayilmaz, onemli seyleri biraz biraz halletmeye basladik artik takmamaya calisiyorum tam rahatim derken birisi geliyo damarima basiyoHoş geldin sıkıntıların geçmiştir umarim.
Bitti mi alışverişler ?
saka bi yana gecen haftadan daha iyiyim canim sordugun icin tesekkurler. xyzt-5544 sen de okursun, olumsuz düşünme, çalışırken ilerlemek kolay değil sonuçta. Yeter ki zaman olsun neler neler okunursun kuzu.
DonukPudra tamamdır, yeni kitaba başlamış mıydın ?
![]()

120. sayfaya geldim bile bugün
Akşam da biraz daha okusam belki de haftasonu bitirebilirim![]()
Hareketli kısımlara geçtin o zaman, başlar durağan gelmişti bana. Sonra ver elini ekşın.![]()