• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kızlar ya algernona çiçekler( inşallah doğru yazdım) kitabino kim secti? Şimdiye kadar bu kitabı neden hiç duymadım. Çok sevdim . E kitap okuyorum sayfa 300 140 sayfa gibi bisi kaldı.

Fi dizinin 3 bölümünü ızledim bugün acayip sardı dizi beni bayıldım.

Kızlar ya algernona çiçekler( inşallah doğru yazdım) kitabino kim secti? Şimdiye kadar bu kitabı neden hiç duymadım. Çok sevdim . E kitap okuyorum sayfa 300 140 sayfa gibi bisi kaldı.

tv de verilecek mi dizi? :kahve:

Yine bi furya sonucu hepimiz aynı kitabı aldık sanırım :KK45:
Ben vikitap ortak okuması adaylarında görmüş eklemiştim listeme

gururla söylüyorum ki 1q84 ü bitirdim:)

11 martta başladığım kitabı 5 nisanda bitirerek kendi çapımda rekor kırdım sanırım:)
murakamiyi kitaplarının sonu hariç beğeniyorum çok boşluk kalıyor ama gizemli yazıyo kimsede olmayan tarzda:)

yeni kitabım doppler 20. sayfadayım yeni başladım 100 sayfa zaten inşallah bitiririm:)

gururla söylüyorum ki 1q84 ü bitirdim:)

11 martta başladığım kitabı 5 nisanda bitirerek kendi çapımda rekor kırdım sanırım:)
murakamiyi kitaplarının sonu hariç beğeniyorum çok boşluk kalıyor ama gizemli yazıyo kimsede olmayan tarzda:)

yeni kitabım doppler 20. sayfadayım yeni başladım 100 sayfa zaten inşallah bitiririm:)

Doppler i ben çok sevmiştim

Back
X