• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın baykuşlar.
Sonunda evime döndüm.
Kitap okumaya kaldığım yerden devam inşaallah.

Kocan Kadar Konus'u okuyordum ama bitiremedim çok sıkıldım. Belki de çok uzattığım için böyle oldu.

Sarah Jio,Kelebek Adası'na başlıyorum.
Herkese mutlu pazarlar.

Merhaba herkese

minerva1988 minerva1988 geçmiş olsun. :KK43:

Yeni kitabım; adını her okuduğumda lolipop şekeri aklıma getiren , zaten de öyle tatlı olan , iki kız çocuğunun ablası loliss loliss ciğimin hediyesi "Hasan Ali Toptaş - Yalnızlıklar" :KK15:
Yaa çok tatlısın ama :KK200::oops:
iki kızın ablası diyerek gençliğime güzelliğime vurgu yapman ayrıca :KK200::KK200::KK200::KK200::KK70::KK70:

Başsağlığı dileyen arkadaşlarım, teşekkür ederim. Allah sizlere sevdiklerinizle uzun ve mutlu bir hayat nasip etsin.
Haftaya aranıza katılmayı umuyorum. Taziyelerdeki kalabalık azalınca insan acısını daha derin hissediyor. Kitaba sarılmak, diğer hayatlara bakınıvermek beni biraz oyalayacaktır. İyi geceler.
basin sagolsun
Allah mekanini cennet etsin insaAllah

İyi geceler kızlar. Topiğin ergeni geldi :KK70::KK70:

Baharın Peşinde adlı bir kitaba başlıyorum inşallah. Teeee ilk çıktığında yayınevi göndermişti. Arka kapak yazısı biraz ergenimsi gibi sanki ama beni bu okuyamama halinden çıkarır diye düşünüyorum. Başlamış olmak için de birkaç sayfa okuyup kendime devam etmek için vicdan yapacağım :KK62:

Bol sendromlu ve yorgun pazartesiden günaydınlar :işsiz:
3 gün boyunca yedik, içtik, gezdik.. Dinlenemeden de bugün işe geldim :kızgın:
Kitap da pek okuyamadım tabiki de o_O
İskender Pala - Efsane 100. sayfaya geldim ancak.
Türk kızının 50 tonu kitabından da çok sıkıldım. Bugün onu bitiri,p bir daha böyle kitaplar okumamaya karar verdim :KK51:

Bol sendromlu ve yorgun pazartesiden günaydınlar :işsiz:
3 gün boyunca yedik, içtik, gezdik.. Dinlenemeden de bugün işe geldim :kızgın:
Kitap da pek okuyamadım tabiki de o_O
İskender Pala - Efsane 100. sayfaya geldim ancak.
Türk kızının 50 tonu kitabından da çok sıkıldım. Bugün onu bitiri,p bir daha böyle kitaplar okumamaya karar verdim :KK51:

Ben her zaman işe dinlenmeye geldim diyorum :KK48:

Back
X