- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #9.701
günaydın kızlar
dün pazartesi sendromundan daha kötü bir şeye girdim, mayıs bitti sendromu. hep mayıs gelsin diye bekliyordum. 1 mayıs 19 mayıs arada benim şehir dışı toplantım hep tatil hep tatildi.....ne zaman bitti nasıl bitti hiç bişi anlamadım

Cuma günü yine ben yolda kitap okurkene karşıdan biri geldi ben tabi bakmadan yoldan çekildim. baktım benimle konuşuyo "demek emrah serbes okuyorsunuz"
Erenin eski kreş öğretmeniymiş, oda çok severmiş emrah serbes, murat menteş, tarık tufan ayaküstü iki muhabbet ettik, dedim hocam daha çok görüşelim. hayat hoş tesadüflerle dolu
bu arada murat menteş senaryo yazıyormuş, yazın sanırım çekimlere başlayacaklarmış
minerva1988
geçmiş olsun canım
bildirimimi de yapayım
müptezeller sayfa 52
usta ile margarita sayfa 167 biraz zor okuyorum isimler karman çorman oldu
not: şimdi okudum da ne kadar birbirinden alakasız şeyler yazmışım
dün pazartesi sendromundan daha kötü bir şeye girdim, mayıs bitti sendromu. hep mayıs gelsin diye bekliyordum. 1 mayıs 19 mayıs arada benim şehir dışı toplantım hep tatil hep tatildi.....ne zaman bitti nasıl bitti hiç bişi anlamadım
Cuma günü yine ben yolda kitap okurkene karşıdan biri geldi ben tabi bakmadan yoldan çekildim. baktım benimle konuşuyo "demek emrah serbes okuyorsunuz"
Erenin eski kreş öğretmeniymiş, oda çok severmiş emrah serbes, murat menteş, tarık tufan ayaküstü iki muhabbet ettik, dedim hocam daha çok görüşelim. hayat hoş tesadüflerle dolubu arada murat menteş senaryo yazıyormuş, yazın sanırım çekimlere başlayacaklarmış
bildirimimi de yapayım
müptezeller sayfa 52
usta ile margarita sayfa 167 biraz zor okuyorum isimler karman çorman oldu
not: şimdi okudum da ne kadar birbirinden alakasız şeyler yazmışım