• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydınlar herkese
Olağanüstü Bir Gece bitti, yine çok beğendim, Zweig bir dahi dostum
basit olan hisleri bile öyle güzel anlatıyor ki, aynı hisleri yaşıyorsunuz resmen

Yeni kitabım çok büyük beklentim olan, resmen arkadaşıma zorla doğum günü hediyem olarak aldırdığım Usta ile Margarita :KK53:

Günaydın,

Akşam misafirim vardı pek okuyamadım.
Her Şeyin Başı Merkür 100. sayfadayım. Arkadaşım getirdi çok komik güzel diye ama sanki beni onun kadar sarmadı.

Bir de iş yerinden okumak için Kırmızı Pazartesi var pdf ona başlayacağım bugün:KK56:

Kırmızı Pazartesini çok merak ediyorum. Bitirdiğinde yorumunu okumak isterim :anne:

:KK200::KK15:
1Q84 bekleyedursun. :KK14:

Yeni Kitabım;
Filibeli Ahmet Hilmi - A'mâk-ı Hayal ( Hayalin Derinliklerinde Yolculuk )

@__giz__ ve @cesmi_naz :KK3: Stefan Zweig - Gömülü Şamdan'ı beraber okuruz gibi konuşmuştuk. Sonra ben biraz müsaade istedim. :KK42: (mecburen)
O ara okudunuz mu?
Okumadıysanız ne zaman okumayı düşünüyorsunuz? ve dahası ben de size katılabilir miyim? ve fakat ben kitabı ödünç aldım. Bu sıralar okumayacaksanız ben önden okusam size ayıp olmaz değil mi? :cry:
Dipnot: Sizinle ortak okuma şeklinde okumayı çok istiyorum. :KK22::KK60::KK60:

Öylesin ama... :KK68: İçimden geçenleri söylüyorum. :KK15:

günaydın hanımlar
Nihayet Posta Kutusundaki Mızıka bitti. Güzel başladı ama çok sıktı sonlarda beni nedense.
Kirpinin Zerafeti'ne devam ediyorum sayfa 137.

Tunaydin
Sezgin kaymaz _bugun bize kim geldi kitabi bitti.
Kün kitabiyla tanimistim yazari. Yine dilini konusturmus. Yer yer kahkaha attim.
Birbirine baglantili oykulerle dolu kitap.

Yeni kitabin Kirpinin Zarafeti

Minik bir ortak okuma olacak galiba.
Çünkü ben de yarın başlamayı düşünüyorum Kirpinin zerafetine

Back
X