Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

@__Dalida__ kapadokya geziiniz nasıl geçti. Kış mevsimi uygun mu? Hep gitmek istiyorum ama erteliyorum sürekli.

benim yakın arkadaşım da gitti yılbaşında
karlı hali ayrı güzel ama çoooook soğuktu dedi

Ben @__Dalida__ dan kopya çektim seneye yılbaşında gitme planları yapıyoruz Kapadokya'ya :KK53:
Aslında 19 Mayıs tatili de uygun ama yılbaşı çok daha cazip geldi nedense :KK8:
Gerçi @_meLinDa_ lar giderse 19 mayısta peşlerine takılma ihtimalimiz de var yani :KK55:

ben bu konuyu evimin direğiyle ciddi ciddi konuşayım bu akşam :KK53:

Kızlar Kapadokya'ya aşığım ben. Yılda bir çok kez gitmeme rağmen bıkmam. Ama bu tatil biraz keyifsizdi. Yada ben gözümde çok büyüttüm bilmiyorum. Hava çok soğuktu otelden burnumuzu dışarı çıkaramadık. Oteldede güzel aktivite yoktu. Sadece gece canlı müzik ve açık büfe vardı. Yani soğuktan dolayı gezemedik. Ama bahar olsaydı ne güzel, kiralardık bisikletlerimizi akşama kadar gezer dururduk.. :KK51: Bence biz kız kıza gidelim benim eşimde az takıntılıdır böyle şeylere ama Kapadokya yarım saatlik yer karışmaz ona :KK53::KK53:

biz bir sevgililik yıldönümünde girmiştik evlendikten 1 yıl sonra sanırım
çok romantik çok güzeldi ya
3 mayısta gittiydik
o sebeple ağva çok özel benim için

Yıldönümleri bana da çok özel geliyor. 4 Mart bizimki de, haftasonuna geliyor. Hediye olarak ben de 1 gecelik küçük bir kaçamak düşünüyorum ama yakınlaro lur ancak bakalım :KK51:
Boleyn Kızının ilk kitabı neydi?
Ben Boleyn den başlamıştım okumaya. Gerçi çooook zaman oldu okuyalı hatırlamıyorum bile güzel miydi değil miydi.
Bi dizi vardı onu izlerken okumuştum sanırım. Ay dizi ismini de hatırlamıyorum. Hafıza sorunu ne büyük dert Allah'ım.

Ondan önce bir kitap daha vardı canım, Boleyn Kızı ikinci kitap ama adını hatırlayamadım. Bugün kapsamlı bir araştırma yapıp bildireceğim sana :KK50:

3 mayısta gittiydik

Ağvaya bende gittim Beyaz Evde kalmıştık çok güzeldi 2 gündü ama olsun güzeldi :D

Kızlar Kapadokya'ya aşığım ben. Yılda bir çok kez gitmeme rağmen bıkmam. Ama bu tatil biraz keyifsizdi. Yada ben gözümde çok büyüttüm bilmiyorum. Hava çok soğuktu otelden burnumuzu dışarı çıkaramadık. Oteldede güzel aktivite yoktu. Sadece gece canlı müzik ve açık büfe vardı. Yani soğuktan dolayı gezemedik. Ama bahar olsaydı ne güzel, kiralardık bisikletlerimizi akşama kadar gezer dururduk.. :KK51: Bence biz kız kıza gidelim benim eşimde az takıntılıdır böyle şeylere ama Kapadokya yarım saatlik yer karışmaz ona :KK53::KK53:

Zaten kışın gezmeye değil de otelde takılmaya gidilinir sanırım :KK8:
Kar falan da olunca çok romantik olur ama yaa, senden duyunca gerçekten çok istedim ben de, kıskançlığım tuttu sanırım :KK53:

Kapadokyada Uçhisar daki Karlı Evi favorim :)

Zaten kışın gezmeye değil de otelde takılmaya gidilinir sanırım :KK8:
Kar falan da olunca çok romantik olur ama yaa, senden duyunca gerçekten çok istedim ben de, kıskançlığım tuttu sanırım :KK53:

İşte ben karlar içinde romantik yürüyüşler düşünmüştüm. Şöminenin kenarında oturmayı düşünmüştüm. :D Ama olmadıı :D

3 mayısta gittiydik

senin evinin direği adayı bir şey demezse gidelim
bekar kankilerimle tatile gidiyorum derim benimkine :KK53:

Dememesini umsam da ne der bilemedim. Aslında bişey demez de benden önce oraya varmış olma ihtimali çok yüksek. Ama düşünmek lazım bu konuyu ne keyifli olurdu.:KK51:
Ahh Ağva ahh:KK200:

Günaydın kızlar,

Bugün son derse gidiyorum, hem dinleneceğim için mutluyum hem de ayrılacağım için mutsuz. Keşke şartlar daha farklı olabilseydi diyorum bazen ama her şeyin de hayırlısı artık.

Yolda Ladesçi'ye devam ederim. Akşama da Budala'ma kucak açarım.
Giz, hayat yolunun bundan sonrası da şapşahane geçer inşallah, önününe çok şanslı kısmetli kapılar açılmasını diliyorum. :KK37::KK36:
Ben aslında okumayı ertelemiştim. Okumayı düşünmüyordum. Ama hafta sonu iyi değerlendirmek adına okumaya karar verdim.
Maria, ben de BUDALA'yı arkadaşlarla okuyamam sanmıştım , söylemiştim ama ani bir kararla başlamayacağım inşallah. :KK52:
Keyifli okumalar diliyorum zira oldukça kalın bir kitap , gözüm korkmuyor değil :KK14:

Kapadokya benim baba evime de çok yakın :))
okadar çok gittim ki, fakat fotoğrafçı olduktan sonra hiç yolum düşmedi o güzle görmedim.
gitmek gerek
ee ben varım ovakit :)))))

Back
X