- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #1.081
@__Dalida__ kapadokya geziiniz nasıl geçti. Kış mevsimi uygun mu? Hep gitmek istiyorum ama erteliyorum sürekli.
benim yakın arkadaşım da gitti yılbaşında
karlı hali ayrı güzel ama çoooook soğuktu dedi
Ben @__Dalida__ dan kopya çektim seneye yılbaşında gitme planları yapıyoruz Kapadokya'ya
Aslında 19 Mayıs tatili de uygun ama yılbaşı çok daha cazip geldi nedense
Gerçi @_meLinDa_ lar giderse 19 mayısta peşlerine takılma ihtimalimiz de var yani
ben bu konuyu evimin direğiyle ciddi ciddi konuşayım bu akşam
Kızlar Kapadokya'ya aşığım ben. Yılda bir çok kez gitmeme rağmen bıkmam. Ama bu tatil biraz keyifsizdi. Yada ben gözümde çok büyüttüm bilmiyorum. Hava çok soğuktu otelden burnumuzu dışarı çıkaramadık. Oteldede güzel aktivite yoktu. Sadece gece canlı müzik ve açık büfe vardı. Yani soğuktan dolayı gezemedik. Ama bahar olsaydı ne güzel, kiralardık bisikletlerimizi akşama kadar gezer dururduk..
 Bence biz kız kıza gidelim benim eşimde az takıntılıdır böyle şeylere ama Kapadokya yarım saatlik yer karışmaz ona
 Bence biz kız kıza gidelim benim eşimde az takıntılıdır böyle şeylere ama Kapadokya yarım saatlik yer karışmaz ona 

gizli anların yolcusu kitabımı bulamadım bende boraya başlayıverdim
 gizli anların yolcusu kitabımı bulamadım bende boraya başlayıverdim bundan sonra gizli anların yolcusunu bulursam okuyacağım olmadı mecbur alacağım yine
 bundan sonra gizli anların yolcusunu bulursam okuyacağım olmadı mecbur alacağım yine