- 2 Ocak 2017
- 1.377
- 3.559
- 53
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.741
Aklıma soktunuz şimdi olabilirAyarlasan arkadaşlarını falan, düğünden önce gülüş cümbüş gidersiniz belki bir kere daha
Ne tarafa canım
Ayy çok ihtiyacım var. Ayda veya 1,5 ayda bir gidiyorum ben.
izmite gelince beraber bile giderizAklıma soktunuz şimdi olabilir
bir süre seni kıskanacağımayıptır söylemesi regl dönemime denk gelebilir, e öyle olunca da apar topar doktora gelmemiz gerekecek o sebeple dönüşü kolay olsun diye Dedeağaç'a gitçez canım
yok ben çıkaramadım
ah bu gözler neler gördü
mükkeml bişi hala vucudum yumuşacık. kuzenler ısrar edince istemeye istemeye gittim. artık hep gelelim dedim
seni özlemekteyim başgan
vucüt peelingi yaptı biri ora. sadece alt çamaşır kalmıştı
tamam bizde hayrişle artık senle gelcez.
benim cildim kuru normalde. şimdi yumuşacık
ben çok kıskandıramıcam çünkü sadece 3 günbir süre seni kıskanacağım
azla yetinip kıskanabiliyorumben çok kıskandıramıcam çünkü sadece 3 gün
o zaman amelia gibi olunazla yetinip kıskanabiliyorum
Götür beni bebekizmite gelince beraber bile giderizkahve peelingi yaptır kahve kokuyorsun
yok ben çıkaramadım
ah bu gözler neler gördü
mükkeml bişi hala vucudum yumuşacık. kuzenler ısrar edince istemeye istemeye gittim. artık hep gelelim dedim
seni özlemekteyim başgan
vucüt peelingi yaptı biri ora. sadece alt çamaşır kalmıştı
tamam bizde hayrişle artık senle gelcez.
benim cildim kuru normalde. şimdi yumuşacık
ayıptır söylemesi regl dönemime denk gelebilir, e öyle olunca da apar topar doktora gelmemiz gerekecek o sebeple dönüşü kolay olsun diye Dedeağaç'a gitçez canım
Ben de bebeleri az büyüteyim gidecek birini bulursam ben de mrrak ediyorumKese yaparken ustu de cikarttiriyorlarmis.
Ben de gitcem hep bi nasip olmadi
Kürk Mantolu Madonna en sevdiklerimden biridir.1984
sayfa - 212
Kürk Mantolu Madonna yerinde sayiyor
İçimizdeki Şeytan'ı pek beğenmemiştim.Çünkü çok klasik gelmişti,beni şaşırtmamıştı.Günaydın ve iyi haftalar herkese.
Haftasonu gezmeli, eğlenmeli geçtiğinden dolayı henüz İçimizdeki Şeytan'a başlayamadım.
Bugün işyerinde biraz giriş yapar, biraz da ders çalışırım. İş yapmam yani
İçimizdeki Şeytan'ı pek beğenmemiştim.Çünkü çok klasik gelmişti,beni şaşırtmamıştı.
Ben de Kürk Mantolu Madonna ile İçimizdeki Şeytan'ı okumuştum sadece.Kürk Mantolu Madonna'ya bayılmıştım.Ben hala başlayamadım
Kürk Mantolu Madonna'yı okudum bir tek Sabahattin Ali'den. Bakalım bu kitap nasıl etki edecek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?