Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hadi yaaa
Otel belli, uçak biletlerini aldık falan desen anlayışlı olmazlar mı? Sonuçta yıllık izin senin yasal hakkın. Denetime de geleseler izinli olabilirsin

Hadi yaaa
Otel belli, uçak biletlerini aldık falan desen anlayışlı olmazlar mı? Sonuçta yıllık izin senin yasal hakkın. Denetime de geleseler izinli olabilirsin
Şayıştaydan gelecekler, bende taşınırcıyım o sebeple zor gibi ben tabi söyledim uçapı oteli ama yinede müdürün insafına kalmış sayıştaydan geliyolar ne izni der bence bu gün iptal için son gün akşama kadar belli olacak ama benim çok ümidim yok, çocuk gibi ağladım sabah bütün herkese rezil oldum

Oyy kıyamam sana
Hayırlısı olsun inşallah kuzum yaa, denetleme bitiminde gidersiniz olmaz mı

rezil olacak bir sey yok canim
bazen birseyleri cok istersin ,olmayinca ; yetiskin olmana ragmen elinden sekeri alinmis kücük bir cocuk gibi aglarsin
üzülme
Allah ne takdir ettiyse o olur

benim de moralim cok bozuk , ben de evde agliyorum
bu sene Türkiye `ye gitmedik
anneme vize gönderelim dedik
daha vize verilip verilmedigi belli olmadi ama annem sürekli rahatsiz
ve bir ameliyet gecirmesi lazim
biz vize baslangici olarak bu ayin 1´i olarak vermistik
vize ciksa bile zaman islemeye basladi
annem ameliyat olursa,iyilesene kadar kac gün gecer bilmiyorum
su an ben de cocuk gibi agliyorum
annecigim....
Allah`im sen büyüksün

1984 bitti

çok iyi anlıyorum seni ..
umarım iptal olmaz. rezil oldugunu da düsünme sen de insansın ve o an duyguların gözyaşı akıtmana yoğunmuş.
tüm sene resmen tatil heyecanı ve dinleme için hayal kuruyorsun.
hele de çocuklar için *2
umarım hallolur bir şekilde.

belki böylesi daha hayırlıdır, üzülme güzel anne

annene çok geçmiş olsun, inşallah gelebilir yanına

Tabi ki de rezil olmadın. Akşama kadar vaktin varmış belki de müdürün onaylar iznini

Anneciğine çok çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda toparlanır. Anneler insanın rehberi, eli-ayağı cidden. Onlara bir şey olmasın

Allah annene şifa versin inşallah. Sizleri de en kısa zamanda kavuştursun inşallah

geçmiş olsun annene...

Canım ya kıyamam inşallah müdürün insafa gelir

Geçmiş olsun Allah şifa versin anneciğine

Amin canım
Çok istiyordum buraya gelmesini
Yıllardır buradayım,ilk defa ailemden biri gelecek diye sevinçten havalara uçuyordum ama ne diyeyim önce sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…