Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sanki yüz yıldır
KURTLARLA KOŞAN KADINLAR ' ı
Üç yüz yıldır da 1Q84 ü okuyorum. ( hoş ara verdim buna ama )

Eki Görüntüle 2031015

Gunaydinnn dun bana sevdiceklerimden N-A-R cigimmmm supriZZZ yapmiss...
Cok mutlu oldum..
Iyi ki de iyi ki...
Donuk Pudra Güle güle oku.
N-A-R kesen bereket yüreğine sağlık
Sonunda temmuz ayı listesini yapabildim:)
Dereceye girenlerin tebrik ediyorum:)

Kalinka ve Amelia ellerinize sağlık. Hakkınızı helal edin.
Dereceye giren arkadaşlar tebrik ederim.
Çok şükür müdür izin vermiş
sevindim Cassandra, gözün aydın.

hayatin_anlami annenize geçmiş olsun. Allah şifa versin.

__giz__ DonukPudra kızlar Son Ada'ya ne zaman başlıyoruz.

1Q84 3. kitaba geçtim aralarda okuyacağım artık başka kitap okuyabilirim.

Şu an elimdeki kitapta son 90 sayfam. Benim için fark etmiyor, DonukPudra 'ya da uyarsa başlayabiliriz canım.

aaaa son adayı okumayangiller nasıl yaşıyorsunuz böyle zor olmuyor mu? DonukPudra __giz__

Bana tatlı bir kız alır diye bekledim, iyi ki de beklemişim bence.

Devlet memuruyum ya ben ondan zaten geçen yıl da tatili yarıda kesip dönmüştük

Ohhh gözün aydın canım, çok sevindim

Ohhhh gözün aydın _Cassandra_ çok sevindim senin adına

hayatin_anlami rabbim şifa versin inşallah. Umarım annen de en hayırlı vakitte gelir yanına

_Cassandra_ çok sevindim tadını çıkartın

Yeni kitabım Bir Başka Mavi
Çok teşekkürler kızlar o kadar rahatladım ki anlatamam

çok geçmiş olsun annene canım
inşallah tez zamanda iyileşir

Günaydınlar
aaaa son adayı okumayangiller nasıl yaşıyorsunuz böyle zor olmuyor mu? DonukPudra __giz__

Şu an elimdeki kitapta son 90 sayfam. Benim için fark etmiyor, DonukPudra 'ya da uyarsa başlayabiliriz canım.

nickelanjelo __giz__ yarina baslayabiliriz...

Kan ve Gul bitti. Cok hostu. Kafam dagildi iyi geldi ...

Kan ve Gül benim de var ama bi arkadaşımda bugün getircem yarın getircem deyip duruyor günün birinde getirirse okurum.

O zaman ben bu akşam başlıyorum zaten siz ikinizde hızlısınız ben geriden gelirim yine

Günaydınlar

nickelanjelo __giz__ yarina baslayabiliriz...

Kan ve Gul bitti. Cok hostu. Kafam dagildi iyi geldi ...

Kan ve Gül benim de var ama bi arkadaşımda bugün getircem yarın getircem deyip duruyor günün birinde getirirse okurum.

O zaman ben bu akşam başlıyorum zaten siz ikinizde hızlısınız ben geriden gelirim yine

DonukPudra nickelanjelo başlayalım yehu. Keyifli okumalar şimdiden bize.

_meLinDa_ ben dün regl oldum, ben sinerjiye katılmayayım, yanlış enerji gönderirim falan sonra.

xyzt-5544 kuzu son 90 syf benim, kitap ağır ilerliyor, elime alınca sanki 7484849 syf okumuş yorgunluğu çöküyor. Umarım sende bendeki etki olmaz.

Hey selam kizlar!
Ben geldiiim.
Tipik hersey dahil tembel tatili yaptik. Insanlarin masalarinda yemeden biraktigi yiginla yiyecege takilip sinirlenmemeye calistim ama olmadi. Israftan baska birsey degil. Dinlendik birazcik. Tatilde Jesse Andrews' un Ben , Earl ve Ölen Kiz' ini okudum sadece. Daha once Giciklar diye bi kitabini okumystum ve cok gulmustum. Bu daha once yazdigi bir kitapmis yine eglenceli bir ergen hikayesi ve altta da dokunakli bir zemin var ama yazar cok gercekci anlattigi icin yapis yapis duygusal bir anlatim olmamis.
Yanima daha once okudugum Fareler ve Insanlar ile Amok Kosucusu' nu da almistim ama okumadim. Esime okuttum Amok Kosucusu' nun kapagi yipranmis yenisini alacaksin bana dedim.
D&R'de muhteşem indirimler var ama okunacak kitaplarım olduğu için alamayacağım.Bu durum içime oturmadı değil.
bunu soylemen aile butcemiz icin iyi olmadi

Kızlar yolunuz datcaya düşsün hele eski datcaya bayildim:)
insallah dusecek bayram oncesi

ben bi seferde bitireyim dedim ama araya kitap alicam sanirim aynen canim. Aslinda sıkıcı degil ama uzun surunce baska bir kitap okumak istiyorum ben. Uyutamayanlar' i da listeme eklemistim sayende agustosta alicam. Indirim ceklerim 15inden itibaren gecerli onu bekliyorum.

canim sonraki yazini gordum gozunaydin. Cok eglenirsiniz umarim.

ciddi birsey degildir insallah. Allah acil sifalar versin canim. Annenle kavustursun sizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…