- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.841
Donuk Pudra Güle güle oku.Eki Görüntüle 2031015
Gunaydinnn dun bana sevdiceklerimdenN-A-R cigimmmm supriZZZ yapmiss...
Cok mutlu oldum..
Iyi ki de iyi ki...
Sonunda temmuz ayı listesini yapabildim:)
Dereceye girenlerin tebrik ediyorum:)
Kalinka ve Amelia ellerinize sağlık.Anasayfayı güncelledim. Herkesi tebrik ederimkeyifli okumalar.
Listeye eklemem biri vardı. not almıştım ama şuan hatırlayamıyorum. Bana hatırlatırsanız listeye eklerim. Görüş ve önerilerinize açığız
sevindim Cassandra, gözün aydın.Çok şükür müdür izin vermiş
__giz__ DonukPudra kızlar Son Ada'ya ne zaman başlıyoruz.
1Q84 3. kitaba geçtim aralarda okuyacağım artık başka kitap okuyabilirim.
Devlet memuruyum ya ben ondan zaten geçen yıl da tatili yarıda kesip dönmüştükİnşallah alabilirsin izin ama benim takıldığım izninin nasıl iptal olabildiği.Kurumsal bir yer değil patron şirketiyse bütün tatil masrafıno versinler o zaman.Hatta belki uyguna almışsındır erken rezervasyonla.Şimdiki masrafıno versinler.Kurumsalsa nasıl iptal edebiliyor????O kadar haklısın ki sinirlenip ağlamakta
Gözün aydın
Ohhh gözün aydın canım, çok sevindim
Ohhhh gözün aydın_Cassandra_ çok sevindim senin adına
hayatin_anlami rabbim şifa versin inşallah. Umarım annen de en hayırlı vakitte gelir yanına
Çok teşekkürler kızlar o kadar rahatladım ki anlatamamYeni kitabım Bir Başka Mavi
Sağol canımsevindim Cassandra, gözün aydın.
rezil olacak bir sey yok canim
bazen birseyleri cok istersin ,olmayinca ; yetiskin olmana ragmen elinden sekeri alinmis kücük bir cocuk gibi aglarsin
üzülme
Allah ne takdir ettiyse o olur
benim de moralim cok bozuk , ben de evde agliyorum
bu sene Türkiye `ye gitmedik
anneme vize gönderelim dedik
daha vize verilip verilmedigi belli olmadi ama annem sürekli rahatsiz
ve bir ameliyet gecirmesi lazim
biz vize baslangici olarak bu ayin 1´i olarak vermistik
vize ciksa bile zaman islemeye basladi
annem ameliyat olursa,iyilesene kadar kac gün gecer bilmiyorum
su an ben de cocuk gibi agliyorum
annecigim....
Allah`im sen büyüksün
1984 bitti
ahhh gözün aydın tatlım benimÇok şükür müdür izin vermiş
Şu an elimdeki kitapta son 90 sayfam. Benim için fark etmiyor,DonukPudra 'ya da uyarsa başlayabiliriz canım.
Bana tatlı bir kız alır diye bekledim, iyi ki de beklemişim bence.
nickelanjelo __giz__ yarina baslayabiliriz...
Kan ve Gul bitti. Cok hostu. Kafam dagildi iyi geldi ...
Şu an elimdeki kitapta son 90 sayfam. Benim için fark etmiyor,DonukPudra 'ya da uyarsa başlayabiliriz canım.
Bana tatlı bir kız alır diye bekledim, iyi ki de beklemişim bence.
nickelanjelo __giz__ yarina baslayabiliriz...
Kan ve Gul bitti. Cok hostu. Kafam dagildi iyi geldi ...
hadi inşallah canım tatilden döndükten sonra hastalanırsınahhh gözün aydın tatlım benim
hadi bana da sinerji yaratalım da tatilden dönüşte yahut son gün falan regl olayım
bunu soylemen aile butcemiz icin iyi olmadiD&R'de muhteşem indirimler var ama okunacak kitaplarım olduğu için alamayacağım.Bu durum içime oturmadı değil.
insallah dusecek bayram oncesiKızlar yolunuz datcaya düşsün hele eski datcaya bayildim:)
ben bi seferde bitireyim dedim ama araya kitap alicam sanirim aynen canim. Aslinda sıkıcı degil ama uzun surunce baska bir kitap okumak istiyorum ben. Uyutamayanlar' i da listeme eklemistim sayende agustosta alicam. Indirim ceklerim 15inden itibaren gecerli onu bekliyorum.Günaydın herkese
Otostopçunun Galaksi Rehberi ilk kitap son 30-40 sayfalardayım. Bugün biter. Ama ben kitabı aralıklı okumayı düşünüyorum. Sen nasıl yapıyorsunCicoretti
Bir de Eski Karım Uzaya Gidiyor a başlayabilirim, belki yarın belki yarından da yakın
canim sonraki yazini gordum gozunaydin. Cok eglenirsiniz umarim.Selamlar
Acayip moralim bozuk haftaya izne çıkacaktım otel aldım, uçak aldım kuzenle birlikte ayarladık çocukları görüştürücez birlikte tatil yapıcaz derken haftaya denetime geleceklermiş benim izin %98 iptal. Nerdeyse 2 aydır bekliyorduk çocuklar gün sayıyordu, uçak parası gelen gitcek ya onda değilim de özellikle çocuklar bu kadar hevesle beklerken gidemeyecek olmamız çok kötü
ciddi birsey degildir insallah. Allah acil sifalar versin canim. Annenle kavustursun sizleri.rezil olacak bir sey yok canim
bazen birseyleri cok istersin ,olmayinca ; yetiskin olmana ragmen elinden sekeri alinmis kücük bir cocuk gibi aglarsin
üzülme
Allah ne takdir ettiyse o olur
benim de moralim cok bozuk , ben de evde agliyorum
bu sene Türkiye `ye gitmedik
anneme vize gönderelim dedik
daha vize verilip verilmedigi belli olmadi ama annem sürekli rahatsiz
ve bir ameliyet gecirmesi lazim
biz vize baslangici olarak bu ayin 1´i olarak vermistik
vize ciksa bile zaman islemeye basladi
annem ameliyat olursa,iyilesene kadar kac gün gecer bilmiyorum
su an ben de cocuk gibi agliyorum
annecigim....
Allah`im sen büyüksün
1984 bitti
Günaydınlar
_Cassandra_ gözün aydın canım
nickelanjelo Filozof__Prenses 1Q84 ü bırakmayın ortaklarım hep beraber bitirelim daha ben gerçi 2. kitabın başlarındayım sf 495 di sanırım.
_meLinDa_ bu ay bütün pozitif enerjiler sana her şey gönlünce olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?