Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Gelecekler arasında en tatlısı benim

Kitapyurdunun sene sonu saçmalamaları başladı yine. İki tane kitap sipariş ettim alt tarafı, TEM’in edildikten sonra 1 günü kargoya verilsin diye bekledi, şimdi de 1 gündür Bakırköy aktarmada yola çıksın diye bekliyor. Biran önce okumak istiyorum ya ondan oluyor hep
Madem bugün gelmeyecek işlerimin arasında Korkuyu beklerken e devam edeyim bari.

Çok çok geçmiş olsun.

Geçmişi okuyamadım. Ne dedi servis?Sende bir şey yok değil mi?

harika bir paylasim yapmissin. Cok tesekkurler. Not ettim.

Kitabı çok merak ettim. Senin tavsiyelerinden dolayı listem psikoloji kitaplarıyla dolacak sanırım

Ikea etkisi de ilgi çekici geldi, ben ikea'ya gitmeyi severim lakin eşyalarımızı aldığımız zaman alt kısımda işkence çektim resmen, ben uğraşamam bunları aramakla diyip taşıma arabalarında eşimle birbirimizi sürmeye bile başlamıştık, hatta eşyaları kendimiz de kurmadık, demek kendimiz yapsaymışız anlamlı olacakmış

Ahaha ay ne mutlu olurum, birlikte tartışırız böyle. Ben çok roman okumayı sevmiyorum çünkü.

Evet olabilirdi kendiniz kursaydınız çünkü sizin vereceğiniz bir emek olacaktı ortada. Kimi insan çok seviyor mesela oradan bir şey alayım, evde yapboz birleştirir gibi kurayım falan. Ortaya çıkan sallanan kıytırık bir kitaplık olsa bile "Ayy ne güzel yaptım yaa" diyor. Başkası gelip o sallanan kitaplığı kursa şikayet telefonları eder oysa. :)

Eveet, biz İkea'da mantık hatası yapmışız demek ki

Evet, birlikte fikir alışverişi yaparız
Erich Fromm'un kitabını da çok beğendim ama altını çize çize okuyorum genelde, hızlı bitsin istemiyorum, özellikle Anne sevgisi ve Baba sevgisi çok dikkatimi çekti, bitince üzerine konuşuruz

Tabi ki, konuşalım muhakkak. :)

Erich Fromm - Sevme Sanatı sf.72

Kitabı çok beğendiğimi söylemeliyim, bazı konularda çevremdeki insanları da değerlendirmem için ufuk açıcı bir kitap.. Henüz bitmedi ama şimdiden tavsiye edebilirim.

Bir alıntı da ekleyeyim;

"Kişinin kendi ailesine duyduğu sevgi dışında 'yabancılara' karşı hiçbir şey hissetmemesi, sevme yetisi yoksunluğunun en temel işaretidir." sf.64

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…