- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.981
Maşallah sana canım.ayperest her gun okumadigim gunler de oluyor ama is -ev-cocuk ucgeninde musaitlik durumuna gore bazen 20 dk bazen 2 saat okuyorum..
* kitaplari hic sayfa sayisina gore degerlendirmedim.. Oyku ya da siir kitaplari da ince fakat orda bir cumle bile alip nerelere goturuyor insani...
*aylik 50-100 tl arasi degisiyor kitap alisverisim ama genelde 50 tl civari...
*bilincli bir okur olarak liseden beri okuyorum aslinda ama su son 5 -6 senedir tercih ettigim kitaplar ve yazarlar cesitlendi ve kendi citami bir tik daha uste tasidim diyebilirim ..
* kitaplar ; hayata bakisimi ve insanlari sorgulamami sagliyor. Ilk kendimi hatta. Kelime dagarcigim genisledigi gibi bu konusmama da yansiyor. Bilmedigim konularda birseyler ogrenmek de cabasi. Bu platformda da oyle guzel kitap dostluklari edindim ki bana da bonus oldu..
Selam kızlar
Sırf merakımdan soruyorum. Siz sürekli kitap okuyan en özendiğim insan tipleriolarak günde kaç saat kitap okuyosunuz ?
Ayda kaç kitap bitiyo ?
Okuduğunuz kitapların sayfa sayısı ne kadar ?
Kaç para harcıyosunuz kitaplara ?
Ne zamandır kitap okuyosunuz ?
Size neler kattı ?
Gitgide özeniyorumGünaydın,
Günde en az 1 saat kitap okurum, vaktim varsa elimden hiç düşmez. Araba yolculuğu, öğle yemeği arası, oğlumu uyutmak için ayağımda sallarken gibi anları kaçırmam.
Ayda ortalama 3 - 4 kitap bitiyor.
Sayfa sayılarını önemsemem ama kalın kitaplara sıra geldiyse daha çok sevinirim. Neticede hemen bitmeyecek, daha uzun süre başka bir hayatın içinde kalacağım.
İlkokuldan beri kitap okuyorum. Sadece doğum yaptığım ilk 8 ay okuyamadım, yoğunluktan. Sonrasında okumaya başladığımda akşam yemeğini yerken bile okuyordum aynı anda. Kitap açlığı :)
Neler katıyor diye hiç düşünmedim. Ama arkadaşlarım konuşma şeklimden 'Bunlar hep kitap okumaktan.' derler.
onun dunyasi cok guzel bir dunya. Ben uni.deyken okurdum ozledim tekrar donecegim Eraycigima. Kitaplarini elle yaziyor diye biliyorum ben.Çok güzel anlatmışsın canım aşık papağan barı benim de okuduğum ilk Nazlı Eray kitabıydı ve tam böyle sıkılmaya başladığım anlarda birden hep o hüzünlü anlara denk geliyordum ve söylediğin gibi taa içimde hissediyordum hüznü, değişik bir kadın ya Nazlı Eray ama yine de çok seviyom kendilerini
senin su aktifligine bayiliyorum ya.Selamlar sabah evden çıkıp yeni geldim
Isveç konsolosluğunda bir adet panele katıldım. Yorgunluğa değdi. Kitap tabi ki okuyamadım tüm vücudum isyanda
Selam kızlar
Dün akşam hiç okuyamadım. Arabamla ufak bir kaza yaptım. Can sıkıntısı moral bozukluğu akşam gelen giden komşular arkadaşlar derken geçti gitti. Ben iyiyim çok şükür. Arabamda da ufak olduğunu düşündüğümüz hasar var.
Gecmis olsun canim, kaporta cizik ve gocukleri gibiyse hic bir sorun yaratmaz kolayca cozulur umarim.
ayperest benim de çok değişiyor. Bazen hiç okuyamıyorum. Bazen 2-3 saat oluyorum.
Ayda 3-5 kitap okuyorum. 100 sayfa olan da var 1000 sayfa olan da.
Kitap yurdunda uzun bir alışveriş listem var. Her ay onlardan seçiyorum. 40-50 liralık alıyorum.
Neler kattığına gelirsek. Burada eşsiz insanlar tanıdım. Reelde tanıdıklarımdan daha içten daha samimi. Çoğuyla da sosyal medya üzerinden tanışıyoruz.
Farklı konularda Bilgi düzeyim arttı. Kelime dağarcığım arttı. İnsanlara hayata bakışım değişti. Hayatı artık çok daha farklı algılıyorum.
konusma konusuna katiliyorum konusmalarinin yarisi 'yani ' ve 'aynen' den olusan o kadar cok insan var ki :)))) maddiyat senin icin on plandaysa kullaniyor musun bilmiyorum ama internetten alisveris yapmani oneririm. Ben kitabi elime alip bakmak isterim diyenlerdensrn de gir bi kitapciya al oku karistir sonra listene dahil edip webden alabilirsin :))) ben oyle yapiyorum genelde. Ben de aktif ve bilincli olarak okumaya baslayali 9-10 yil olmustur, oncesi kopuk kopuktu. Vizyon kesinlikle genisliyor.Maşallah sana canım.
Kitap okumanın faydalarını herkes kendince çeşitlendirdi ve çok hoşuma gitti.
Kesinlikle konuşmayıda düzeltiyo..
Teşekkürler yorum için.
Ne kadar harcadığınızı sormamın sebebi maddi anlamda sıkıntıdayım yani borçlarımız var o yüzden okumaya kalksam ne kadar bütçe gerekir diye merak ettim.
Epub yada pdf kitap okuyabilirsiniz, yada kütüphaneden alabilirsiniz. Yeterki kitap okumaya karar verinGitgide özeniyorum
Başka bi hayatın içinde kalmak cümleside çok hoşuma gitti bak
Biyerden başlasam günde 1 sayfa da okusam iyi olacak sanırım.
Elimde kitap yok hiç.
Bitane var onuda sevmeyip bırakmıştım heralde yarıda.
Yine de okuyayım ya ben onu bi sayfa hedefleyeyim en az.
Sonra da kitap almaya bütçem yok malesef ya
Etrafımdakilerden isteyebilirim aslında..
Gitgide özeniyorum
Elimde kitap yok hiç.
A101 e Migrosa uygun fiyatlı kitaplar geliyor onlardan alabilirsiniz. Geçen hafta bizim çok sevdiğimiz kitaplar vardı mesela Migrosta Khaled Hosseini,Ayşe Kulin, Ahmet Ümit kitapları 12,90 dı.Gitgide özeniyorum
Elimde kitap yok hiç.
Selam kızlar
Sırf merakımdan soruyorum. Siz sürekli kitap okuyan en özendiğim insan tipleriolarak günde kaç saat kitap okuyosunuz ?
Ayda kaç kitap bitiyo ?
Okuduğunuz kitapların sayfa sayısı ne kadar ?
Kaç para harcıyosunuz kitaplara ?
Ne zamandır kitap okuyosunuz ?
Size neler kattı ?
Hangi ildesin bilmiyorum ama halk kutuphanelerinden yararlanabilirsin..Maşallah sana canım.
Teşekkürler yorum için.
Ne kadar harcadığınızı sormamın sebebi maddi anlamda sıkıntıdayım yani borçlarımız var o yüzden okumaya kalksam ne kadar bütçe gerekir diye merak ettim.
Amin!Kum Saati - Ümran Avcı bitti
İçimde de bir şeyler bitti, iki el sıkıp duruyor yüreğimi
Bu ölümleri biliyordum zaten, çoktur Uğurlar Olsun'u söyleyip ağlamışlığım ama yine tutamadım kendimi
Onları öldüren ucuz maşaların köküne lanet okuyorum her gün ne adına ve ne için yaptılarsa köklerini kurutsun Rabbim
Hepsinin yeri ayrı, dünyaları, beyinleri ayrı ama ortak noktaları yaşam haklarının ellerinden alınmış olması ; Abdi İpekçi, Bahriye Üçok, Çetin Emeç, Uğur Mumcu, Eşref Bitlis, Onat Kutlar, Ahmet Taner Kışlalı, Necip Hablemitoğlu nurlarda yatsınlar , Rabbim binlerce kez rahmet etsin .....
Biblioplile arada oluyor öyle...bugün de okumadım. ağır okuma depresyonuna girdim sanırım. bu akşam yemeğe gideceğiz öğretmen arkadaşlarla. geç gelirim büyük ihtimalle, yine okuyamam
Hâlâ mı?@algernonaciceklerFilozof__Prenses doğuradım hala
...ve fakat ben seni SIKI bir okur olarak görüyorum.Tüm soruların cevapları keyfime göre . Sayfa sayısı vs değil önemli olan okurken ne hissettiğim. 2. Sınıfta yaprak dökümüyle başladı kitap okuma sürecim. Sıkı bir okuyucu değilim.
Eğer "okuduğum kitap illa benim olsun" gibi bir düşünceniz yoksa kütüphaneden temin edip okuyabilirsiniz.Maşallah sana canım.
Teşekkürler yorum için.
Mutlakafa fotoğrafını paylaş.Bu ara örgüye dadandim yine kitapla ilgili bir şey öruyorum bitince resmini atarım:)
Stepancikovi köyü bugün biter
Gülün adı ne hafta sonu devam edicem çünkü elime alıp iki üç sayfa okuyup bırakmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?