Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kimler geliyor ki yeni gelin evine

Herkese merhaba.
Aeden bitti.
Beni çok etkileyen bir kitap oldu.
İnsan kendisiyle yüzleşiyor, hayatı sorguluyor.
Bu insanlı (insansılık) nereye gidiyor diyorsunuz.
Cümleleri iki kez okumanız dilinin ağırlığından değil.
İnsanı düşündüren bir kitap.
Beğendim.

Sıradaki kitabım Turgut ÖZAKMAN - Romantika.

Talulla'nın Yükselişi bitti. şu okuyamama durumuna ilaç gibi geldi iyi ki kalkmamışım başından. ilk kitaptan daha güzeldi. daha aksiyonlu daha kanlıydı. son kitabı yokluk günlerine saklayacağım.

Canım inşallah yolun düşer her zaman kapımız açık bu arada sana kırmızı çok yakışıyor :) bayıldım

Ne harika olur ama İnş yolun bu tarafa düşerde biraraya geliriz

Canım inşallah yolun düşer her zaman kapımız açık bu arada sana kırmızı çok yakışıyor :) bayıldım
İnşallah... gelirsem o taraflara mutlaka görmek isterim sizleri...
Çok teşekkürler. Ben çok seviyorum kırmızıyı... yakıştığını duymak ayrıca mutlu etti beni
Ne harika olur ama İnş yolun bu tarafa düşerde biraraya geliriz
Nasıl güzel olur değil mi ya... ben de beklerim bu taraflara.. inşallah

Bu taraflara gelirsen İstanbul İzmit Sakarya hangisi olursa, toplu bir görüşme ayarlarız inşallah tabi Sakarya’ya özel olarak yolunu düşürürsen evimde ağırlamak da isterim

Bu taraflara gelirsen İstanbul İzmit Sakarya hangisi olursa, toplu bir görüşme ayarlarız inşallah tabi Sakarya’ya özel olarak yolunu düşürürsen evimde ağırlamak da isterim
Çok sevinirim çok... bakalım nasip. Belli mi olur yolum düşer bir gün... tabi ki ben de beklerim buralara

Ikea sever hatta çok sever bir insan olarak söylediklerini çok mantıklı buldum aslı da eşyadan çok yaşattığı duygu önemli zaten ikeanin iç tasarımının karmaşıklığı da daha çok alışveriş yapılsın diye dolanbacli tasarlanmış mimari satış tekniği:)

Yeni kitabım 1984 ekim ayı ortak okuması :) tek başıma dev kadro olarak başlıyorum

Stepancikovo köyünde ki karakter tahlillerin oblomov kitabına o kadar benzettim ki yazarını bilmesem gonçarov yazmistir kesin derdim kitaplar arası da kaç yıl fark var merak ediyorum açıkçası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…