• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba Kitapsever Hatunlar...:KK54:
Mutlu günler dilerim.

Biraz biraz okumaya başladım.
Tess Gerritsen - Çırak

Geçmiş olsun.

Ellerine sağlık.

Allah zihin açıklığı versin.

Keske yüksek lisans yapsan! Dün aklıma geldin, böyle düsündüm. Bugün bunları okudum. Ders çalışmayı sevmiyorsun biliyorum ama başarılı bir insansın! :KK200:
Aramıza hoş geldiniz. İlk sayfada , ilk mesajda birkaç basit kuralımız var... Okudunuz mu? :kahve:
evet okudum:)

Günaydın herkese
Konstantiniyye Oteli'ni bitirdim. Genel olarak begendim kitabi. Beni en cok dusunduren kismi dinlere olan elestirilerdi.Uzerine konusmak gerek bence. Nar Agaci'ni okumak istedigim icin kisa bir kitap almak istedim araya.Satranc 38 deyim.Haliyle bugun biter diye dusunuyorum ama aksam tiyatroya gidecegiz.Umarim okumaya firsatim olur.
O oyuna mi gideceksiniz

bana güzel bebeğim minerva1988 minerva1988 haber verdiydi dün
martta zorluya Notre Dame De Paris müzikali geliyooooo, hemi de orjinal dil fransızca :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
biletler muhtemelen 154132053 liradır ama bir aksilik çıkmaz ise gidicem
resmen senelerdir bekliyorum :KK37:
Ya çok pahalıdır ya off ucuz olsa ya dicem de ah ah

Merhaba sevgili baykuşlar,

Paulo Coelho -The Devil and Miss Prym bitti. Aslında isme bakıp alacağım bir kitap değildi ama kalemine güvenip almıştım ve çok beğendim.

İnsanın iyilik-kötülük çatışmasını anlatan çok güzel bir kitap.. Yarın yeni kitabıma başlarım artık.

Herkese mutlu akşamlar :KK200:

Ayşe Kulin Handan az önce bitti
Güzel bir kitaptı, siyasi tarafını yorumlamayacağım ama duygusal anlamda çok güzel bir kitaptı. Ağır olmayan, zor kitaplardan sonra biraz dinginleşmek için okunabilecek çok güzel yazılmış bir roman, ben sevdim. Bir çay molası verip, yeni kitabımı seçeceğim.

Back
X