Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydın arkadaşlar 2018 de sefiller okumayı istiyorum ama hangi yayınevinden okumalıyım bilemiyorum
Is bankasi yayınları olabilir canım

Hedefimizi yazın baykuş olduğunuzda hedefimize okumuş olduğunuz iki aylık kitapları listeye geçiririm not aliyorum
Çok teşekkür ederim en geç yarın listeyi paylaşım

Kızlar elimde "Anna Karenina"var,elinde olan varsa ortak okuma yapalım.

2018 de okursanız katilabilirim ben o zaman alabilirim ancak

Her ay bir klasik olsun
Kesinlikle klasikler candir

84AE557C-3CDA-4C7C-850E-37D28601EA03.webp
Bu durumla nasıl mücadele ediyorsunuz siz :KK51:

Iyi geceler herkese.. Cok yogunum yazamiyorum gecmisi okuyamadim.

Guvercine Agit bitti nihayet.. Kac gundur son 20 sayfayi okuyamamistim.

Ilk kitap agacin govdesi bu kitap dallari gibi olmus.
Cok fazla karakter ve gecis vardi.. Bir ara bu kimdi veya su nasil boyle oldu diye animsayamama durumlari yasadim. Anlatimi yine guzeldi. Son kitabi okumak icin ocak ayini sabirsizlikla bekliyorum.

Merhaba Sevgili Kitap Kurdu Arkadaşlarım En Büyük TÜRKİYE

Başlamayı düşündüğüm kitap
Tess Gerritsen - İkiz Bedenler

En Büyük KK
Yeni gelenler hoş gelmişler...

Merhaba kızlar
İnşallah çok güzel bir hafta olur. Geçen hafta benim için çok kötüydü. Anneme gittim çocuk durmadı ortalığı ayağa kaldırdı ağlamaktan gecenin bir yarısı eve dönmek zorunda kaldım ve moralim inanılmaz bozuk şekilde. Ertesi gün binanın elektrik panosunda patlama oldu ve elektrikler gitti ev duman doldu her yer koku içinde eve giremedik küçücük bebekle kaldık dışarıda tekrar anneme geri döndüm derken ağlamaklı bir hafta geçirdim. İnşallah bu hafta çok güzel olur
Kelebek geçmiş olsun.

@Cicoretti sana da geçmiş olsun.

cicom cumaretesi akşamı çok feci sağ omuz/sırt ağrısı yaşadım, sağ kolum bacağım uyuştu dayanamayınca acile gittim ama sadece minoset verebildi gebelikten dolayı.. sıcak uygulamaya devam dedi.. sabaha kadar uyuyamadım
pazar sabahı da babaannemin hastaneye kaldırıldığını öğrendim, onun yanındaydım çok üzdüm kendimi
baş ağrısıyla geçirdim pazarı da
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim :KK200: babaannem de daha iyi şimdi ben de daha iyiyim,sadece bu baş ağrısı beni mahvedecek bu gebelikte onu anladım

sen de kaza atlatmışsın şimdi fark ettim bunla gelmiş geçmiş olsun canım
Melinda yakın arkadaşım da ilk üç ay baş ağrısı çekti. Senden 1 ay önde... inşallah senin de ağrıların kesilir. :anneadayı:

@kalinkaselin ve @_asmunikal_ listeler için teşekkür ederiz. Hakkınızı helal edin. ;) sağ olun var olun. ;)

Selam hanımlar. Bugün yoğun bir gün geçirdim. O yüzden hiç kitap okumadım.

Sabah nöbetten çıkıp doktora gittim. Gözlerimde astigmat ve miyop vardı. Gözlüğüm yeterli gelmez oldu muayene olayım dedim. Astigmat olmuş 2 derece. :işsiz:
Meğer ben gözlüksüz hiç görmezmişim.
Yeni gözlük çerçeve derken öğleden sonra eve geldim. Üç saat uyuyup sonraaacığıma akşam Woody Allen ın kitabından uyarlama "Tekrar Çal Sam" isimli oyununa gittik. Çok eğlenceliydi. Aralık ayı kapalı gişeymiş ama tahminimce ocak ayı içinde sunmayı düşünüyorlar.
İzmir de sahne tozu tiyatrosunda oynuyorlar. Çok keyifliydi çok eğlendik.

Savaş barış elinde olmayanlar için idefixte kampanya var. Yordam yayıncılıktan 4 kitap şeklinde set 30 tl. Normalde 60 tl imiş yarı fiyatına inmiş. Ben aldım. Güzel geldi çevirisi içinde olumsuz bir şey okumadım. Tavsiye ederim.

Ocaktaki ortak okumaya dahil olabilirim bu arada.

Aman Allahım
Ortak okumalar planlanıyor.

Ben söz vermeyim ama denk geldikçe katılırım ortak okumalara.

Beyaz Diş bitti. Ben çok beğendim. Özellikle de başlarını.

Sıradaki kitabım
Kazuo ıshıguro
Beni Asla Bırakma

Ve elimde kitabım kalmıyor, bu son kitabım.
Beni Asla Bırakma beni çok etkilemişti. Kült olabilecek bir roman.

Iyi uykular herkese,
Eve gelip yemek yapip yiyip sizdim hatta yemek ocaktayken de sizmistim. :)) birazdan donecegim yatagima. Bugun China Miéville Un Lun Dun bitti.
Fantastik bir kitap arka kapakta dedigi gibi gercekten Alice Harikalar Diyarinda gibi. China Miéville' in renkli ve genis bir hayal dunyasi var. Ceviriyi cok begendim. Cevirmen notlarindan da anlasiliyor zaten titizlikle cevrildigi. Fantastik ayni zamanda modern birseyler okumak isteyenlere tavsiyemdir. Daha onxlce Sehir ve Sehir kitabini okumustum yazar sanirim şehrin otesinde paralel bir sehir/ bir kardes sehir fikrini seviyor. Paralel evren fikrini cok seven biri olarak bu tarz hikayeleri begenenler okuyabilir. Bir zamanlar da iyle bir dizi vardi bir oturusta 10 bolum falan izledigim. Adi neydi unuttum :))

Simdi benim elimde klasik olarak hali hazirda Sefiller ve Savas ve Baris var. Bunlarin ortak okumasina katilmak isterim belirteyim.
Filozof__Prenses Filozof__Prenses tesekkur ederim :)
aldım 17 marta hem de en önden :KK53:
16 mart doğum günüm kendime hediye :KK37:
vaaay ben de alayim bari gecen yil çakmasına gitti oyunu yarida terkettim. Simdi orjinalini izlemek nasil keyif verir kim bilir...

_meLinDa_ _meLinDa_ ile şubatta okuyacağız,sizi de bekleriz:KK200:
Insallah yetisirim
Eki Görüntüle 2078912 Bu durumla nasıl mücadele ediyorsunuz siz :KK51:
ben kitap odunc vermiyirum size hediye alayim diyorum utaniyolar genelde. Cok sevdigim biriyse de ona verirsem kendime yenisini aliyorum ama bu durumdan pek hoslanmiyorum. Okudugum kitapla yani icerigi harici o nesneyle kurdugum bagin koparildigi gibi sacma bir hisse kapiliyorum sanirim.
!!!! KITAP OKUMA ALISKANLIGI OLMAYAN VATANDASLAR KITAPLARIMIZI ISTEYIP DURMAKTAN VAZGECIN ARTIK YAAAAA!!!SIZE VERMEK ISTEMIYORUZ CUNKU SURUNDURUP OKUMUYORSUNUZ GE KOTU BAKIP YIPRATIYORSUNUZ. OKUMAK ISTEYEN GITSIN BI ZAHMET KENDI ALSIN OKUSUN! Oh bee! ( kitap istendigindeki icsesimin argodan arindirilmis hali diyeyim) :KK70:

Cicoretti Cicoretti sabine sabine aynı içses bende de var. Evime gelip kitap isteyen olmadı ama işyerinden bir arkadaş sen çok okuyorsun bana kitap getirsene dedi geçenlerde.
Ha hı dedim getirmedim.
Biliyorum o kitap sürünecek p.ç olacak. Ben gözüm gibi bakıyorum onlara kıymet bilmez birine vermeye hiç niyetim yok.

O hataya bi kere düştüm. Birine ince memedi verdim. Aylarca süründürdü yıprattı kitapceğizimi.
O kadar okuyası varsa kıysın alsın. Para vermek istemiyorsa kütüphaneden alsın.
Başka eşyam olsa gocunmam ama kitap başka ya. Sevgilimi, çocuğumu alıyorlArmış gibi geliyor.

:işsiz::63:

Back
X