- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #19.621
Çene düşmüş bugün. Ben okuyamiuorim hayirlisi diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak işte bunun filmi çok kötüydüFilmi de vardı dimi küçükken izleyip çok korkmuştum okumadım yazardan:)
Aa misafir mi geliyor lütfen onlara çok güzel şeyler yap:) geçmiş olsun canim
Is bankasi yayınları olabilir canımgünaydın arkadaşlar 2018 de sefiller okumayı istiyorum ama hangi yayınevinden okumalıyım bilemiyorum
Çok teşekkür ederim en geç yarın listeyi paylaşımHedefimizi yazın baykuş olduğunuzda hedefimize okumuş olduğunuz iki aylık kitapları listeye geçiririm not aliyorum
Kızlar elimde "Anna Karenina"var,elinde olan varsa ortak okuma yapalım.
Kesinlikle klasikler candirHer ay bir klasik olsun
vermiyorum. el uzatan da ön bilgi olarak sadece bakacağım diyor artıkEki Görüntüle 2078912 Bu durumla nasıl mücadele ediyorsunuz siz![]()
Ben vermiyorum verirsem de verdiğim insandan rehin kitap alıyorumEki Görüntüle 2078912 Bu durumla nasıl mücadele ediyorsunuz siz![]()
Ben vermediğimi açık açık söylüyorumEki Görüntüle 2078912 Bu durumla nasıl mücadele ediyorsunuz siz![]()
Kelebek geçmiş olsun.Merhaba kızlar
İnşallah çok güzel bir hafta olur. Geçen hafta benim için çok kötüydü. Anneme gittim çocuk durmadı ortalığı ayağa kaldırdı ağlamaktan gecenin bir yarısı eve dönmek zorunda kaldım ve moralim inanılmaz bozuk şekilde. Ertesi gün binanın elektrik panosunda patlama oldu ve elektrikler gitti ev duman doldu her yer koku içinde eve giremedik küçücük bebekle kaldık dışarıda tekrar anneme geri döndüm derken ağlamaklı bir hafta geçirdim. İnşallah bu hafta çok güzel olur
Melinda yakın arkadaşım da ilk üç ay baş ağrısı çekti. Senden 1 ay önde... inşallah senin de ağrıların kesilir.cicom cumaretesi akşamı çok feci sağ omuz/sırt ağrısı yaşadım, sağ kolum bacağım uyuştu dayanamayınca acile gittim ama sadece minoset verebildi gebelikten dolayı.. sıcak uygulamaya devam dedi.. sabaha kadar uyuyamadım
pazar sabahı da babaannemin hastaneye kaldırıldığını öğrendim, onun yanındaydım çok üzdüm kendimi
baş ağrısıyla geçirdim pazarı da
iyi dileklerin için çok teşekkür ederimbabaannem de daha iyi şimdi ben de daha iyiyim,sadece bu baş ağrısı beni mahvedecek bu gebelikte onu anladım
sen de kaza atlatmışsın şimdi fark ettim bunla gelmiş geçmiş olsun canım
Orange is thr new black.yabancı dizi mi nedir?
biz çok severiz karı-koca yabancı dizileri
Şubatta ben de katılabilirim. Bi aksilik olmazsa.
Beni Asla Bırakma beni çok etkilemişti. Kült olabilecek bir roman.Aman Allahım
Ortak okumalar planlanıyor.
Ben söz vermeyim ama denk geldikçe katılırım ortak okumalara.
Beyaz Diş bitti. Ben çok beğendim. Özellikle de başlarını.
Sıradaki kitabım
Kazuo ıshıguro
Beni Asla Bırakma
Ve elimde kitabım kalmıyor, bu son kitabım.
vaaay ben de alayim bari gecen yil çakmasına gitti oyunu yarida terkettim. Simdi orjinalini izlemek nasil keyif verir kim bilir...aldım 17 marta hem de en önden
16 mart doğum günüm kendime hediye![]()
Insallah yetisirim
ben kitap odunc vermiyirum size hediye alayim diyorum utaniyolar genelde. Cok sevdigim biriyse de ona verirsem kendime yenisini aliyorum ama bu durumdan pek hoslanmiyorum. Okudugum kitapla yani icerigi harici o nesneyle kurdugum bagin koparildigi gibi sacma bir hisse kapiliyorum sanirim.Eki Görüntüle 2078912 Bu durumla nasıl mücadele ediyorsunuz siz![]()
Beni Asla Bırakma beni çok etkilemişti. Kült olabilecek bir roman.
Kızlar elimde "Anna Karenina"var,elinde olan varsa ortak okuma yapalım.