- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #19.681
Günaydın dün aksamimi tamamen kitap okumaya ayirdım ama sevgili 2 arkadaşım tam 3 saat telde tuttular beni en son kendimi jiletleyecektim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım bak şimdi tekrar heyecanlandım
Amin canım inşallah
Kimse istemeye cesaret etmiyor sanırım:)
cok guzel yaaa ben de lise ve uni deyken okumustum klasikleri teyzemin kutuphanesinden o yuzden elimde baya az klasik var. Bu yil artirmayi dusunuyorum insallah.Eki Görüntüle 2079385
Size gözbebeklerim, kitaplığımın en kıymetlilerini atmak istedim
Yataylar daha okunmadı![]()
guzelmis hepsiOkunmayı bekleyen kitaplarımı listeledim. Bir süre kitap alamayacağım bunlar beklerken. Aralarında seçmekte zorlanıyorum. Yardımcı olmak isteyen varsa önerilere açığım.
Eki Görüntüle 2079390 Eki Görüntüle 2079391 Eki Görüntüle 2079392
benim kutup boyutlarinda galiba her ay doluyor raflar cok mutlu oluyorum ya.400 küsür kitap var orda ama hiç çaktırmıyo
Teşekkür ederim canım
Bu kitaplıkta burdaki arkadaşlarımın emeği çok, bi sürü hediye yolladılar bana![]()
bende katılırım artık aranıza teşekkür ederim kuzumSchonerDuft canım burada okuyoruz güzel bi topic burayı çok seviyorum
Paulo Coelho yıllar önce yazar ile simyacı sayesinde tanıştım ardından '' veronika ölmek istiyor '' kitabını okudum ve yazarı takip etmeye başladım uzun süre hmen hemen tüm kitaplarını okudum aldım diyebilirim çok iyi seçimHerkese günaydın ,
"Simyacı"sayfa 94'deyim.
günaydınnnnnn
Sapiens sayfa 89![]()
bu ay canım, vikitap ortak okuması aslında ama burdaki birkaç arkadaşta da var aralık demiştik o yüzdenBu ayın ortak okuması mıydı?
Ocak diye kalmış aklımda
MerhabaBu kez kitap tavsiyesi yazacagim.
Benden selam soyle anadolu ya kitabini okumayan kalmasin bence.