- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #19.781
Selam canlar,
Herkes haftasonu da okumus ne guzel ben h.sonlari okuyamiyorum hic. Sizlere birsey soracagim kayinvalidem gecen geldiklerinde benden kitap istedi
nasil birsey istedigini sordugumda agir olmasin surukleyici olsun dedi
cevap veremedim vallahi gel bakalim istedigini al dedim ama pek yanasmadi simdi bir hediye alayim diyorum ne alsam bilemedim. Sarah Jio falan iyi olur mu? Onerebileceginiz birsey var mi? Cok okuyan biri degil.

Herkes haftasonu da okumus ne guzel ben h.sonlari okuyamiyorum hic. Sizlere birsey soracagim kayinvalidem gecen geldiklerinde benden kitap istedi
Hayirli tezkereler kardesine simdiden.Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür bildirim yapamıyorum kardeşim dün gece askere gitti onun telaşına düştük. Bu gün de 1 aylığına şehir dışına çıkıyorum. Yanıma bir kaç kitapta aldım
Franz Kafka-Dava
Buket Uzuner- iki yeşil su samuru anneleri babaları sevgilileri ve diğerleri
Ayfer Tunç- Bir maniniz yoksa annemler size gelecek
Zaten aşk ve gururu halihazırda oluyorum
Samuel Beckett kabusum ya. Godot' yu Beklerken' in oyununa gitmistim ( cahil donemkerimde) cok sıkılmıstım. Sonra daha akliselim donemimde Ucleme' sini okudum. Gene birsey anlamadim.Mary Shelley- Frankenstein simdi bitti. Cok guzeldi kitap.-Pandora- tavsiyen icin tesekkurler.
Simdi biraz temizlik yapmam gerekiyorTemizlik bitince Godot'yu Beklerken son 30 sayfa falan kalmisti onu bitirecegim. Belki bu gece yeni bir kitaba baslarim emin degilim. Aralik ayi icinde cocukken imkansizliktan dolayi edinip okuyamadigim klasikleri okumak istiyorum. Peter pan, oz buyucusu, gulliverin gezileri kitaplari okumadiklarim arasindaydi, bu kitaplardan birine baslarim belki.