- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #1.381
Canım inşallah gönlüne göre olsun hayat, güzel bir tayın olsun inşallah :) sağlam dost oluyorlar atlar da köpekler de, benimkisi bir anlık heyecan ve boşluktu, düşünemedim o an, serseri okadar güzel ve minikti ki dayanamadım aklımı başımdan aldı :)))Selam
Bugun Izmir göl oldu resmen yagmurda. Biz de butun gun disardaydik esimle. Iki dakka arabadan inmemle fayans basamaktan kayip suya girmem bir olduKiyafetler uzerimde kurudu
DonukPudra gecmis olsun canim.
OKYANUSYAA sana da gecmis olsun tatlim. Atlara bayilirim ben. Hele tay gorsem aklim cikar. En buyuk hayallerimden bir tanesi birgun bir atımın olması. Hatta tay alıp büyütmeyi cok istiyorum. Cocukkrn babam beni bindiriyordu ata. Sevgin ordan sanirim. Ama gel gelelim atlarin yanina bile yaklasamiyorum korkudan. Nasil bi ödleksem artik
![]()
Tay alip buyutursem korkmam heralde diyorum. Amaa sende ki cesarete hayran kaldim. Annesi yanindayken hayatta gidip sevemezdim o tayi. Yine ucuz atlatmışsın şükür.
Tesla' yi ben de ekledim listeme. Eşim bayilir Teslaya. Alirsam belki o da okur. (İnşallah)
ama yalan yok cidden olması gereken en ucuz şekilde atlattım. Yeni çıkıyor hafif bir ağrı var sırtımda ve kolumda :)))))
Amannn gelen o masumlardan gelsin ne diyim
sen ne dersin