- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #1.401
Cok gecmis olsun canim valla iyi cesaret etmissin :) ben de cok severim atlari, hatta kucukken babamdan dogum. gunumde at istemisim balkonda bakarim ben diye ama sanirim cesaret edemezdim senin yerinde olsam. Insallah agrilarin gecer hemen.Değil mi. Hayvan diyip geçer çoğu.
Aslan kesildi ama yavrusu icin.
Bakma dalgaya vuruyorum ama korktum dev gibi birsey anlık oldu bitti. :)
Allah kavustursun insallah gunler su gibi akar sana canim.Budala 150 dun 90 sayfa okudum birdi yattigimda tabi sabah yataktan surunerek kalktim
Budala da cok fazla diyolog var konu ilerlemiyor bu yuzden zor okuyorum ben diyalogun yaninda konu biraz ilerlese daha iyi olacak sanki
Ogleden sonra musait olursam biraz okuyacagim hafta sonuda evden disari cikmayi dusunmuyorum bu hafta sonumu evde gecircem esim de gidiyo zaten 3 ay yok![]()
Ilk sayfa cok guzel olmus. Ellerine sagik, tesekkurlerLİSTELERİ KONTROL EDECEĞİZ BAKALIM![]()
Cok guzeller
Keyifli okumalar
Cok gecmis olsun canim. Hastalik bizleri mahvediyor kizinin keyifsizligi istahsizligi normal, doktora da gitmissiniz. Bogazi aciyordur hali yoktur hicbir seye ondan yemiyordur kiyamam. Allah acil sifalar versin kuzuna.Merhaba
Kızımın pazartesiyi salıya bağlayan gece
39 derece ateşi çıktı, soğuk uygulama ve calpolle ateşini düşürdüm. Salı sabahı doktora götürdüm. Viral boğaz enfeksiyonu dendi. Dönüşümlü calpol dolven veriyoruz. Salı çarşamba sürekli ateşi oldu.40 küsür dereceyi de gördük. Dünden beri bir kez ateşi oldu. Ama ateşsiz döneminde bile sürekli mutsuz, ya çok tepkisiz, suratı asık, donuk donuk bakıyor, gülümsemiyor, seslendiğimizde bakmıyor, ya da sürekli ağlıyor. Çok ağlıyor hem de. Sürekli uykusu var, hep uyumak istiyor. İştahı azaldı. Suyu severdi, artık içmiyor, mamasını çorbasını içmiyor, sadece beni emiyor. Kusması ishali yok. Moralim bozuk acayip, kızın keyfi yok benim de yok vallahi. 4 günde gram iyileşme belirtisi yok. Acaba acele mi ediyorum?
Böyle nasıl ağlayasım geliyor
Şimdi doktora gidiyoruz içime sinmedi.
Dua edin kızlar, güzel haberlerle dönelim