• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kızlar,
Sabahtan beri hafif bir karın ağrısı vardı bende. Son iki saattir şiddetlendi. Ve sonuç ne?
Apandist olmuşum. Akşam saat 8 de ameliyata alacaklar beni.
Hatırlarsanız safra kesesi iltihabı olmuştum. Safra kesemi de alacaklar aynı ameliyatta. Zaten safra kesesi ameliyatı için şubatın ortasına gün almıştım.
Dua edin.

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Merhaba kızlar
Hepinize teşekkür ederim dualarınız için. Yarım saat sürmüş ameliyat. İltihaplı apandisti ve taş dolu safra kesemi çıkartmışlar.
Ağrı kesicilerin etkisi yavaş yavaş geçmeye başlıyor. Biraz boğazım acıyor. Nefes boruma tüp takmışlar ameliyat sırasında.
Hala açım. Söylemesi ayıp büyük tuvalet ya da pırt yapana kadar su bile yasak.
Teşekkür ediyorum
geçmişolsun cnm Allah şifalar versin

Bende eşime alıştırdım :) kitaplarını ben seçip alıyorum ama edebiyat tarzı okumuyr tarihi şeyler seviyor tarihi bilgilerin olduğu kitaplar okumak istiyor

Kızlar,
Sabahtan beri hafif bir karın ağrısı vardı bende. Son iki saattir şiddetlendi. Ve sonuç ne?
Hatırlarsanız safra kesesi iltihabı olmuştum. Safra kesemi de alacaklar aynı ameliyatta. Zaten safra kesesi ameliyatı için şubatın ortasına gün almıştım.
Dua edin.

geçmiş olsun canım. inşallah daha iyisindir şimdi.

Günaydın
Bende Geçen haftadan elimde kalan bir türlü başlayamadığım Momo ya bugün başlıyorum. Hemencik bitireyim de Semerkand a yetişeyim.
Aklımda Doğunun Limanları olarak kalmış gerçi.:confused:
Fedailerin Kalesi Alamut tan önce önerilen kitap hangisiydi acaba? Konularına bir bakayım Semerkand ve Doğunun Limanları nın.:işsiz:

@Ruhimucerret acil sifalar dilerim. Zamaninda gitmen iyi olmus.
Tespih Agacinin Golgesinde syf 157.
Irk, din, dil, koylu, kentli ayrimindan nefret ediyorum. Insanlarin ticari meta olarak alinip satilmis olmasi, canlarinin hice sayilmasini aklim almiyor. Homo sapiens kadar zalim bir canli turu yok!
Simdi ne yapiyor bu medeniyet???
Hayvanlari alip satiyor. Carklarin donmesi icin deney yapiyoruz, canlarini yakip olduruyoruz.....
Aptalca savaslardan, herhangi bir sebeple insanlarin oldurulmesinden zaten bahsetmeye bile gerek yok.... off dertlendim.

Günaydın
Bende Geçen haftadan elimde kalan bir türlü başlayamadığım Momo ya bugün başlıyorum. Hemencik bitireyim de Semerkand a yetişeyim.
Aklımda Doğunun Limanları olarak kalmış gerçi.:confused:
Fedailerin Kalesi Alamut tan önce önerilen kitap hangisiydi acaba? Konularına bir bakayım Semerkand ve Doğunun Limanları nın.:işsiz:
Semerkand yazıp durmuşum. :D Semerkant yazaymışım iyimiş. :D

Merhaba kızlar
Hepinize teşekkür ederim dualarınız için. Yarım saat sürmüş ameliyat. İltihaplı apandisti ve taş dolu safra kesemi çıkartmışlar.
Ağrı kesicilerin etkisi yavaş yavaş geçmeye başlıyor. Biraz boğazım acıyor. Nefes boruma tüp takmışlar ameliyat sırasında.
Hala açım. Söylemesi ayıp büyük tuvalet ya da pırt yapana kadar su bile yasak.
Teşekkür ediyorum
RuhiMucerret ameliyatının iyi geçmesine sevindim. Tekrar geçmiş olsun. İnşallah çarçabuk toparlanırsın. :KK200:
Bizim de aşkımız sizler gibi 15641689 yıl geçince bile devam etsin, o zaman da teletabi olalım inşallah :dua::KK53::KK60:
çok amin! :KK200:
Ben de teletabi olmak istiyorum, şu an birden canım istedi, özledim sanırım. :işsiz:
inşallah tez vakitte sen de olursun canım. :KK200:

Kızlar,
Dua edin.
geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin

Back
X