- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #4.361
henüz tamamlayamadım yerleştirmeyi, bu akşam bitireyim atıcam canım
senin aracılığınla da herkese teşekkür edeyim![]()
Aaa geldi mi kitaplık? Güle güle kullan tekrardan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz tamamlayamadım yerleştirmeyi, bu akşam bitireyim atıcam canım
senin aracılığınla da herkese teşekkür edeyim![]()
Merhaba RuhiMucerret, uykusuzum. Sancım vardı. gece zor uyudum.Merhaba kızlar nasılsınız?
Merhaba RuhiMucerret, uykusuzum. Sancım vardı. gece zor uyudum.
sen nasılsın? kızın nasıl_?
elenaferrante iyi çok şükür seni sormalı canım
![]()
reglNe sancısı? Geçmiş olsun?
İyiyiz çok şükür. Havalar azcık ısındı diye sürekli sokaklardayız artık
reglteşekkür ederim.
Kullandığım programın sanırım deneme sürümü bitti, sayfa sayısı göstermemeye başladı bana. Bittikçe bildirim yaparım kızlar yeri değil biliyorum ama bişey sorabilir miyim ? Regl üzerinden kaç gün geçmesi gerekli test yapmak için![]()
canım regl öncesi öğrenen de var regl sonrası öğrenen de en az 5 gün bekle derimkızlar yeri değil biliyorum ama bişey sorabilir miyim ? Regl üzerinden kaç gün geçmesi gerekli test yapmak için![]()
dişçideydim şimdi geldimMerhaba kızlar nasılsınız?
dişçideydim şimdi geldiminşallah iyi olacağım.
sen nasılsın?
diş kökümde iltihap vardı 4 haftadır onu kurutmak için uğraştı bugünde tamamiyle bitti kapattı kurtuldum tekrarlamaması için dua edicez artık dedi. inşallah tekrarlamaz berbat bişiDişçi mi? Ne oldu ki?
Hiç sevmem dişçileri?
diş kökümde iltihap vardı 4 haftadır onu kurutmak için uğraştı bugünde tamamiyle bitti kapattı kurtuldum tekrarlamaması için dua edicez artık dedi. inşallah tekrarlamaz berbat bişi![]()
yazmadım sanırım burayaAa haberim yoktu, ya da yazdıysan daha önce kaçırdım muhtemelen.
Allah kurtarmış
Gecmis olsun caneemmdiş kökümde iltihap vardı 4 haftadır onu kurutmak için uğraştı bugünde tamamiyle bitti kapattı kurtuldum tekrarlamaması için dua edicez artık dedi. inşallah tekrarlamaz berbat bişi![]()
saolasın canımGecmis olsun caneemm