- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #4.381
saolasın canım aynen ağrısı başka dert yaptırması başka.bir garip oblomov çok çok geçmiş olsun canım. diş rahatsızlığı çok kötü bişey
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolasın canım aynen ağrısı başka dert yaptırması başka.bir garip oblomov çok çok geçmiş olsun canım. diş rahatsızlığı çok kötü bişey
![]()
Hababam Sınıfı seri halinde bitti ilk kitabı kalın onu daha önceki aylarda okumuştum 2 gündede 3 kitabını okudum. Çok akıcı ve komikti. Yazı puntosuda büyüktü kolaylıkla okundu.Kitabımı filmimi güzel derseniz. Film sanki daha güzeldi. Belkide oynayan usta sanatçılar güzelleştirmiştir bilemem.
![]()
sonrasında Garange - Şeytan YeminiHababam Sınıfı seri halinde bitti ilk kitabı kalın onu daha önceki aylarda okumuştum 2 gündede 3 kitabını okudum. Çok akıcı ve komikti. Yazı puntosuda büyüktü kolaylıkla okundu.Kitabımı filmimi güzel derseniz. Film sanki daha güzeldi. Belkide oynayan usta sanatçılar güzelleştirmiştir bilemem.
![]()

biz de seni çok seviyoruzEki Görüntüle 1950083
Ben ne güzel arkadaşlar edinmişin ya , baksanıza bana dünyaları almışlar
Beni kitaba boğdular resmen, siz hayatımda olduğunuz sürece benim sırtım yere gelmez
Çok seviyorum sizi
__giz__
DonukPudra @Filozof_Prenses
_asmunikal_
loliss @__Dalida__
minerva1988 @cesmi_naz
kalinkaselin
İki hafta cnm kan tahliliyse bir hafta da çikiyo ama ikinci doğrulama testi isteyebikirlerkızlar yeri değil biliyorum ama bişey sorabilir miyim ? Regl üzerinden kaç gün geçmesi gerekli test yapmak için![]()
Eki Görüntüle 1950083
Ben ne güzel arkadaşlar edinmişin ya , baksanıza bana dünyaları almışlar
Beni kitaba boğdular resmen, siz hayatımda olduğunuz sürece benim sırtım yere gelmez
Çok seviyorum sizi
__giz__
DonukPudra @Filozof_Prenses
_asmunikal_
loliss @__Dalida__
minerva1988 @cesmi_naz
kalinkaselin
Kıskanmadım ki hayırlısı olsun çok güzel maşallah