• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

kızlar ig de arkakapakdergi diye bir sayfa çekiliş yapmış katılmayı düşünürseniz diye haber vereyim dedim. can yayınlarının mini kitap kütüphanesini hediye ediyor:KK37:

Hababam Sınıfı seri halinde bitti ilk kitabı kalın onu daha önceki aylarda okumuştum 2 gündede 3 kitabını okudum. Çok akıcı ve komikti. Yazı puntosuda büyüktü kolaylıkla okundu. :KK200: Kitabımı filmimi güzel derseniz. Film sanki daha güzeldi. Belkide oynayan usta sanatçılar güzelleştirmiştir bilemem. :KK200:

Hababam Sınıfı seri halinde bitti ilk kitabı kalın onu daha önceki aylarda okumuştum 2 gündede 3 kitabını okudum. Çok akıcı ve komikti. Yazı puntosuda büyüktü kolaylıkla okundu. :KK200: Kitabımı filmimi güzel derseniz. Film sanki daha güzeldi. Belkide oynayan usta sanatçılar güzelleştirmiştir bilemem. :KK200:

Senden heveslenip okuyasım geldi. Ama param olunca

Ben mesela kitapta inek şaban karakterine şaşırmıştım.Filmdeki gibi değildi.Birebir uyarlamamışlar ama ben de film derim;)

IMG_6412.webp

Ben ne güzel arkadaşlar edinmişin ya , baksanıza bana dünyaları almışlar :KK200:
Beni kitaba boğdular resmen, siz hayatımda olduğunuz sürece benim sırtım yere gelmez
Çok seviyorum sizi

__giz__ __giz__ DonukPudra DonukPudra @Filozof_Prenses _asmunikal_ _asmunikal_ loliss loliss @__Dalida__ minerva1988 minerva1988 @cesmi_naz kalinkaselin kalinkaselin

kızlar yeri değil biliyorum ama bişey sorabilir miyim ? Regl üzerinden kaç gün geçmesi gerekli test yapmak için :KK23:
İki hafta cnm kan tahliliyse bir hafta da çikiyo ama ikinci doğrulama testi isteyebikirler
Eğer kitle bakilcaksa idrardan yani iki hafta

Eki Görüntüle 1950083

Ben ne güzel arkadaşlar edinmişin ya , baksanıza bana dünyaları almışlar :KK200:
Beni kitaba boğdular resmen, siz hayatımda olduğunuz sürece benim sırtım yere gelmez
Çok seviyorum sizi

__giz__ __giz__ DonukPudra DonukPudra @Filozof_Prenses _asmunikal_ _asmunikal_ loliss loliss @__Dalida__ minerva1988 minerva1988 @cesmi_naz kalinkaselin kalinkaselin

Aaa. Çok ince düşünceliler. Allahım ben neden bu kadar naif olamadım. Keşke benim de bir tuzum olsaydı.

Güle güle oku hepsini

Back
X