- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #6.581
Momo bence o yas grubu icin iyi bir secim olur bu arada.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorum kızlar.
Bir de bir şey soracağım.
Momo'yu okuyanlara.
Sizce Momo 12 yaşındaki bir kız için iyi bir hediye olabilir mi?
evet kesinlikle olurTeşekkür ediyorum kızlar.
Bir de bir şey soracağım.
Momo'yu okuyanlara.
Sizce Momo 12 yaşındaki bir kız için iyi bir hediye olabilir mi?
Sabah sabah çok üzücü bir vefat haberi aldık.
Kayınvalide ve kayınpederin 30 yıllık bir arkadaşları vardı. Ben de 5-6 yıldır tanıyorum. Çok seviyordum kadını. Çok iyiydi. Kanser tedavisi görüyordu ama yaşı gençti ve gezip tozan, hasta gibi yatmayan birisiydi.
Aşırı aşırı üzüldüm.
Neden anlattım bilmiyorum ama paylaşmak istedim.
Moralim sıfır.
Momo 128 deyim. Bakalım okuyabilecek miyim?
Çok sevinirim inan ,az önce geldi kitabım ilk ben okuyayım diye hemen üç sayfasına başladım:))seninle okuyalım hem belki sevke gelip çabuk bitiririm:))
Çok sevinirim inan ,az önce geldi kitabım ilk ben okuyayım diye hemen üç sayfasına başladım:))seninle okuyalım hem belki sevke gelip çabuk bitiririm:))
Sabah sabah çok üzücü bir vefat haberi aldık.
Kayınvalide ve kayınpederin 30 yıllık bir arkadaşları vardı. Ben de 5-6 yıldır tanıyorum. Çok seviyordum kadını. Çok iyiydi. Kanser tedavisi görüyordu ama yaşı gençti ve gezip tozan, hasta gibi yatmayan birisiydi.
Aşırı aşırı üzüldüm.
Moralim sıfır.
Başınız sağolsun canımSabah sabah çok üzücü bir vefat haberi aldık.
Aşırı aşırı üzüldüm.
Moralim sıfır.