• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydın kızlar hayırlı haftalar.

Sabah sabah çok üzücü bir vefat haberi aldık.
Kayınvalide ve kayınpederin 30 yıllık bir arkadaşları vardı. Ben de 5-6 yıldır tanıyorum. Çok seviyordum kadını. Çok iyiydi. Kanser tedavisi görüyordu ama yaşı gençti ve gezip tozan, hasta gibi yatmayan birisiydi.
Aşırı aşırı üzüldüm.

Neden anlattım bilmiyorum ama paylaşmak istedim.
Moralim sıfır.

Momo 128 deyim. Bakalım okuyabilecek miyim?

canım başınız saolsun mekanı cennet olsun inşallah. ah kanser diyorum Rabbim düşmanımın başına vermesin:KK43:

Günaydın kızlar
Dün hiç okuyamadım ,çocuklarımın sınav ve ödev haftası ,küçük bebeğimde sanırım diş çıkarıyor .okumam çok zor ama az da olsa inadına okuyacam:))
Bugün fareler ve insanlar kitabım gelecek .Eğer çocuklardan önce kaparsam benimdir :))

elenaferrante elenaferrante
başınız sağolsun ,rabbim yakınlarına sabır versin...
Momo o yaşa tam hitap eder .ben okumadım ama oglum 12yaşında ve Türkçe öğretmenleri okumalisiniz demisti

Teşekkür ediyorum kızlar

Eve gelen temizlikçi ablanın kızı var, çok seviyor kitap okumayı, ona hediye etsem diye düşündüm.

M mambur ben de Fareler ve İnsanlar a mı başlasam diye düşünüyordum. Seninle beraber ben de mi okusam?

Teşekkür ediyorum kızlar

Eve gelen temizlikçi ablanın kızı var, çok seviyor kitap okumayı, ona hediye etsem diye düşündüm.

M mambur ben de Fareler ve İnsanlar a mı başlasam diye düşünüyordum. Seninle beraber ben de mi okusam?
Çok sevinirim inan ,az önce geldi kitabım ilk ben okuyayım diye hemen üç sayfasına başladım:))seninle okuyalım hem belki sevke gelip çabuk bitiririm:))

Çok sevinirim inan ,az önce geldi kitabım ilk ben okuyayım diye hemen üç sayfasına başladım:))seninle okuyalım hem belki sevke gelip çabuk bitiririm:))

Momo biter bugün. Ben gece ya da yarın başlarım ama.
İki kişilik minik sevimli ortak okumamız.
Varsa okuyacak olan lütfen buyursun

Kayınvalide ve kayınpederin 30 yıllık bir arkadaşları vardı. Ben de 5-6 yıldır tanıyorum. Çok seviyordum kadını. Çok iyiydi. Kanser tedavisi görüyordu ama yaşı gençti ve gezip tozan, hasta gibi yatmayan birisiydi.
Aşırı aşırı üzüldüm.

Moralim sıfır.

Basiniz sagolsun canim allah geride kalanlara sabir versin.

Ölüm cok yakin aslinda da biz kimseye konduramiyoruz, cok etkiliyor insani:KK43:

Aşırı aşırı üzüldüm.

Moralim sıfır.

Başınız sağolsun canım

Hayırlı haftalar kızlar
İnce Memed 3 sf 353 deyim. Hafta sonu da okuyamadım süründürdüm güzelim kitabı

elenaferrante elenaferrante Başın sağolsun canım, Momo'yu oğlum okuyor şu an 11 yaşında çok da sevdi güzel bir hediye olur bence.

Back
X