• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hemen bir 'okuyorum' da bırakayım

Romeo ve Juliet okuyorum, Hasan Âli Yücel serisinden. Üniversite yıllarımda İngilizcesini okumaktan satır satır ezberlemiştim ah o günler :KK14:

Sayfa 37 :KK49:

Gunaydin kizlar yaaa yarim yamalak okudum yazdiklarinizi bana hic bildirim gelmiyo artik. Cok da yogunlugum var hem is hem mesai sonrasi kosturuyorum antrenmanlarim da aksiyor kitaplarim da. Cok tatlisiniz hepiniz. Ozluyorum burayi. minerva1988 minerva1988 gecmis olsun canim. nickelanjelo nickelanjelo saglikli bir omur dilerim kuzuna da sana da. @__Dalida__ canim insallah hayirlisi ile ve kolaylikla istegine kavusursun.
Yarin baslayacagim insallah okumaya tekrardan.
Sevgiler.

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım :KK68:

Günaydın.
Ben de mutluluk kürlerine ve 1q84 e devam ediyorum. Nisan ortak okumasına katılamayacak gibiyim.

Günaydın :KK200:

Zweig'in Mürebbiye'si şimdi bitti. Çok keyif alarak okudum. Duygu aktarımları çok güzeldi. Betimlemeleri beni benden aldı. Nakış nakış kalbime işledi diyebilirim.
xyzt-5544 xyzt-5544 ile birlikte başlamıştık, aynı duyguları hissederek de bitirdik. Yeniden yeni kapıları birlikte aralayalım kuzum. :KK19:

Yeni kitabım:

Ransom Riggs__Gölge Şehir, 436 syf.

Günaydın :KK200:

Zweig'in Mürebbiye'si şimdi bitti. Çok keyif alarak okudum. Duygu aktarımları çok güzeldi. Betimlemeleri beni benden aldı. Nakış nakış kalbime işledi diyebilirim.
xyzt-5544 xyzt-5544 ile birlikte başlamıştık, aynı duyguları hissederek de bitirdik. Yeniden yeni kapıları birlikte aralayalım kuzum. :KK19:

Yeni kitabım:

Ransom Riggs__Gölge Şehir, 436 syf.

Her ay bir Zweig etkinliğimiz uzun zamanlar devam etsin umuyorum ki :KK200:
Algernon'a Çiçekler bitmek üzere, başlayacağım ben de Gölge Şehir'e :KK60: Önden gidip de arayı açma :KK53:

Her ay bir Zweig etkinliğimiz uzun zamanlar devam etsin umuyorum ki :KK200:
Algernon'a Çiçekler bitmek üzere, başlayacağım ben de Gölge Şehir'e :KK60: Önden gidip de arayı açma :KK53:

Ay evet, Nisan ayında da okuyarak etkinliği devam ettirelim. :KK73:
Yok beybi arayı açmam, biraz okuyup ders çalışacağım. :KK25:

Back
X