• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selam kızlar.
Nasılsınız? Argernon'a Çiçekler bitmek üzere.
Merhabalar :KK200: Ben 11.sınıfım ygs ye girmedim bu yıl ama yine de teşekkür ederim :KK60:
Bu arada hepinizden özür dilerim :KK43: Karabatak gibi sınavlarım dolayısıyla kayboldum bir daha da gelemedim :KK43: Okul sınavj, dershane sınavı bir de okul dergisinde editör oldum onun işleri derken kitap okumadan koptum :KK43: Kitap okumayınca buraya gelecek yüzüm de olmuyo vicdanen :KK43: Ama sınavlarım dün bitti hemen yeni kitaba başladım metroda bile olsa okuyorum :KK28: Tekrar yazabilir miyim buraya, kabul eder misiniz ?
Hoşgeldin baykuş :KK200: Özür dilenecek birşey yok. Silmedik ki hiç adını. Herzaman kapımız sana açık:) Özel misafirimizsin sen bizim :spor:

Herkese gunaydin Murebbiyde syf 31 sadece iste okuyabiliyorum islerde yogunlasinca ilerleyemedim pek.

tesekkur ederim :KK66:

biktirici, yildirici, kucuk dusurmeye yonelik seytanca hareketker diye bir tanimi var :)))) bu arada istirahat sonrasi is nasil gidiyor canim???
Ayagimi uzattım sandalyeye . Zümrelerimle aynı odadayım sağ olsunlar yardımcılar :)
Düşündüğün için teskkurler

Enfeksiyon çıktı şimdilik. Ultrasona da girmem lazım ama ne zaman girebilirim bilmiyorum.
Genelde ben de enfeksiyon oluyor zxaten, bikaç kere de kum dökmüştüm çok berbat bişey Allah korusun :olamaz:
Çok geçmiş olsun kuzum dikkat et . Bence bize bulusmak yaramadı. Amelie sen ve ben hastalandik:)

Back
X