- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #8.101
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Bugün daha iyiyim. Sancılar geçti de ağrısı kaldı geriye. O daha katlanılabilir en azından
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

Hoşgeldin baykuşMerhabalarBen 11.sınıfım ygs ye girmedim bu yıl ama yine de teşekkür ederim
Bu arada hepinizden özür dilerimKarabatak gibi sınavlarım dolayısıyla kayboldum bir daha da gelemedim
Okul sınavj, dershane sınavı bir de okul dergisinde editör oldum onun işleri derken kitap okumadan koptum
Kitap okumayınca buraya gelecek yüzüm de olmuyo vicdanen
Ama sınavlarım dün bitti hemen yeni kitaba başladım metroda bile olsa okuyorum
Tekrar yazabilir miyim buraya, kabul eder misiniz ?

Alçak lolis
Ayagimi uzattım sandalyeye . Zümrelerimle aynı odadayım sağ olsunlar yardımcılar :)Herkese gunaydin Murebbiyde syf 31 sadece iste okuyabiliyorum islerde yogunlasinca ilerleyemedim pek.
tesekkur ederim
biktirici, yildirici, kucuk dusurmeye yonelik seytanca hareketker diye bir tanimi var :)))) bu arada istirahat sonrasi is nasil gidiyor canim???
Çok geçmiş olsun kuzum dikkat et . Bence bize bulusmak yaramadı. Amelie sen ve ben hastalandik:)Enfeksiyon çıktı şimdilik. Ultrasona da girmem lazım ama ne zaman girebilirim bilmiyorum.
Genelde ben de enfeksiyon oluyor zxaten, bikaç kere de kum dökmüştüm çok berbat bişey Allah korusun![]()
Çok geçmiş olsun kuzum dikkat et . Bence bize bulusmak yaramadı. Amelie sen ve ben hastalandik:)

yaa başka kitaba başladım işteAlçak lolis![]()
Aaaa kim ki onlar![]()

Çok geçmiş olsun kuzum dikkat et . Bence bize bulusmak yaramadı. Amelie sen ve ben hastalandik:)
PdrBranşınız ne![]()
Hep ondan zaten:)Gözü kalanlar varsa demek![]()
hic kalmadi ki hem de hic yaniGözü kalanlar varsa demek![]()

hele o kutuyu acmak hepsini sarilip opesim geliyor.Kitap kargosu beklemek harika bir şey
Evleneceğim adamı böyle beklemiyorum yani![]()
hic kalmadi ki hem de hic yani![]()
xyzt-5544 canim cok gecmis olsun bu arada.