• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydın eşekarısı fabrikası sayfa 157 ama çok iç karartıcı kitabı aldığıma çok pişmanım :KK12:
Yürüyen Şato'nun filmini izledim ama yine kitaba göre kötü bir filmdi
_bloom_ _bloom_ sanırım fuara gitmişsin nasıl gidilecek gibi mi ? indirim var mı?
İndirim fazla değil % 20-30 civarı ama bu tür etkinliklerin devam etmesi için destek olmak lazım.
Benim çocuklara yaradı fuar oğlana 4 kitap kıza da 10 kitaplık set aldık. Bende 1 tane Rıfat Ilgaz kitabı aldım.

Selamlar :KK200: Bugüne bir proje ödevim vardı günlerdir onun için uğraşıyodum kitap okuyamıyordum bugün bitti :kahve::KK54:

Ben de Genç Bir Doktorun Anıları'nı bitirdim..

Yeni kitabım ;
Paulo Coelho - Simyacı :KK200:

Kitabı ilk 7.5 yaşında sadece 10 sayfa falan okumuştum.. Tabii ki hatırlamıyorum :KK48: Bu akşam okumaya başlayacağım..

beklenti yüzünden, arkadaşlar çok beğenmiş o kadar ki ara ara açıp izliyorlarmış sıkılınca,kitabı okumamışlar tabi, ben de kitabı çok sevdim öyle olunca beklenti bende çok arttı, o sebeple sanırım çok beğenemedim animasyonu ama Hayao Miyazaki'nin diğer animasyonlarını da izleyeceğim baya seviliyorlarmış

Muhteşem bir adam bence Miyazaki

İstisnalar mutlaka vardır tabi ki, ama genelleme görünce yanlış anlaşılmasın konu dedim.
Benim gibi işyerinde elinde kitap görüldüğünde hoş karşılaşılmayan kişiler vazgeçmesin okumaktan, imkan yaratsın amacım buydu yani. Hoppa

o zaman bende denemek amaçlı güvenli siteleri sorabilir miyim.hangi siteden okuyorsunuz kitapları. benim de çok işime yarar bu durum.her zaman kitap elimizde değil ama telefonumuz her zaman elimizde sonucta

o zaman bende denemek amaçlı güvenli siteleri sorabilir miyim.hangi siteden okuyorsunuz kitapları. benim de çok işime yarar bu durum.her zaman kitap elimizde değil ama telefonumuz her zaman elimizde sonucta

Ben genelde google üzerinden buluyorum, illa şu site iyidir diyemiyorum o yüzden. Ama özellikle kitap elimde varsa karşılaştırmayı çok rahat yapabiliyorum.

Semerkant bitince başlayayım en iyisi.
Çok teşekkürler kızlar
beni de 9 sene kadar okumustum. Ayrintilari tam hatirlamiyorum ama adamin zekasina ve kitabin tasvirlerine bayilmistim..

Momonum etkisinden ben de kurtulamadim. Ama komşunun kizina vermistim okusun diye sonra ailesi sagbolsun kitabin usne yattilar :51:

Miyqzakinin yuruyen sato filmini cok begenmostim ve defalarca izledim. Bir kitabinoldugunu ilk kez diyuyorum. Esekarilari mi? Ne alaka ki cozemedom. Zaten çizgifilmde de mantigini cozemedigim ccok yer olmustu. Kralice iyi kiydi kotu mu sonra cadi nasil iyiye donustu.. kitabi varsa belki daha net oturur kafamda.

Bugun sizin sayenizde kitabimi bitirecegim inşallah cok heyecanloyim

Back
X