• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydınlar baykuşlar
Oblomov sayfa 330, ne zaman bitecek???
Sağlık sorunlarım var, modum düşük belki onun da etkisi var
Şöyle bi uyuyup uyansam her şey çok güzel olsa keşke

Geçmiş olsun canım, neyin var?

Sürekli aynı kitabı okumak sıkıyor olabilir, 2 kitap birden okumayı denesen? Önceden denedin mi bilmiyorum ama işyerinde oblomov evde başka okuyabilirsin sanırım

Günaydın,

_meLinDa_ _meLinDa_ kuzum inşallah önemli bir şey değildir, çok çok geçmiş olsun. Ben oblomov'u bitirdim dün, ben beğendim, şu an senin olduğun sayfalar da hareketlenmeye başlamıştır. Okuyamama halini üzerinden atsan bir çırpıda biter kitap, gözünde büyümesin, biz sadece yanlış zamanda, isteksizliğimize denk gelen bir anı seçip okuduk, ondan böyle oldu. Sen halledersin, önce kendini iyi hisset önemli olan o. :KK60:

Günaydın..
__giz__ __giz__ ile birlikte Otomatik Portakala başladım. Syf: 31 . Okurken çok geriliyorum , rahatsız oluyorum. Geçenlerde okumuştunuz değil mi ? Sevmiş miydiniz?

Biraz rahatsız etmişti ama ben çok sevmiştim, hatta ardından bir de filmini izlemiştim.

Günaydın..
__giz__ __giz__ ile birlikte Otomatik Portakala başladım. Syf: 31 . Okurken çok geriliyorum , rahatsız oluyorum. Geçenlerde okumuştunuz değil mi ? Sevmiş miydiniz?

Ben daha başlamadım kuzum, anlatımı mı geriyor ? Birazdan başlarım, bu arada ilk buluşmamızda almıştın bana, ne güzel bir gündü. :KK200:

Geçmiş olsun canım, neyin var?

Sürekli aynı kitabı okumak sıkıyor olabilir, 2 kitap birden okumayı denesen? Önceden denedin mi bilmiyorum ama işyerinde oblomov evde başka okuyabilirsin sanırım

sürekli kadın hastalıkları sorunları yaşıyorum, bir yandan bebek yapmaya çalışıyorum bir yandan bunlarla uğraşıyorum falan yoruldum sanırım
teşekkür ederim canım

Günaydın,

_meLinDa_ _meLinDa_ kuzum inşallah önemli bir şey değildir, çok çok geçmiş olsun. Ben oblomov'u bitirdim dün, ben beğendim, şu an senin olduğun sayfalar da hareketlenmeye başlamıştır. Okuyamama halini üzerinden atsan bir çırpıda biter kitap, gözünde büyümesin, biz sadece yanlış zamanda, isteksizliğimize denk gelen bir anı seçip okuduk, ondan böyle oldu. Sen halledersin, önce kendini iyi hisset önemli olan o. :KK60:

sağolasın canım
ben de çok severek okuyorum ama hiç bitmeyecek gibi geliyo, şöyle uzun uzun okıyabilsem dediğin gibi çok çabuk ilerliyo
hayırlısı bakalım

Günaydın..

ben dili çok eğlenceli olduğu için kitabın içinde yapılan o iğrenç şeylerden çok rahatsız olmamıştım

Ben daha başlamadım kuzum, anlatımı mı geriyor ? Birazdan başlarım, bu arada ilk buluşmamızda almıştın bana, ne güzel bir gündü. :KK200:
İyi ki o gün buluşalım demişiz:KK200::KK200: Anlatımı değil de yapılanlardan hoşlanmadım. Bilseydim almazdım :P Ama ben de çok merak ediyordum ortak okuyalım diye almıştım bize. :KK50:Kolay okunuyor vakit olur ise hemen bitebilecek bir kitap.

ben dili çok eğlenceli olduğu için kitabın içinde yapılan o iğrenç şeylerden çok rahatsız olmamıştım

sürekli kadın hastalıkları sorunları yaşıyorum, bir yandan bebek yapmaya çalışıyorum bir yandan bunlarla uğraşıyorum falan yoruldum sanırım
teşekkür ederim canım

Canım geçmiş olsun Rabbim gönlüne göre versin İnşallah en hayırlı zamanda her şey istediğin gibi olur.

günaydınlar baykuşlar
Oblomov sayfa 330, ne zaman bitecek???
Sağlık sorunlarım var, modum düşük belki onun da etkisi var
Şöyle bi uyuyup uyansam her şey çok güzel olsa keşke

Sabret güzelim geçecek hepsi.

günaydın kızlar ben geldim
birazcık moralim bozuk güzel geçen 4 günün ardından kuzenim ingenious_girl ingenious_girl bugün gidiyor, bende işe geldim:mad:

eğitimdeyken Efsane'yi baya okudum son 40 sayfam kaldı sanırım.

bende durumlar böyle :KK51:

Allah kavuştursun :)

Günaydın..

Ben sevmiştim. Şiddeti çok güzel anlatmış.İçinde yaşatıyor insanın ki sana da öyle olmuş:)

ayy canim
yoksa nazarim mi degdi sanao_O
hep masaAllah dedim halbuki
gecen ay o kadar kitap okudun
bu ay da biraz dinlenmis olursun belki
Allah kolaylik versin

Nazar ettin beni şakır şakır okuyodum :KK70:

Şaka bir yana okuma isteğim var ama okul telaşesinden fırsat bulamıyorum gündüz. Gece de o yorgunlukla çoğu zaman uyuya kalıyorum :KK14:

teşekkür ederim canım
Allah kolaylık versin canım. Ben de bebiş istiyorum. Çok geriyor tedaviler insanı . Kitap okumak bir nebze de olsa kafayı dağıtıyor. İyki kitaplar var ve okuyabiliyoruz . Allah yardımcımız olsun.

İyi ki o gün buluşalım demişiz:KK200::KK200: Anlatımı değil de yapılanlardan hoşlanmadım. Bilseydim almazdım :p Ama ben de çok merak ediyordum ortak okuyalım diye almıştım bize. :KK50:Kolay okunuyor vakit olur ise hemen bitebilecek bir kitap.

Eveeet iyi ki hızlı karar vermişiz o gün. :KK200:
108. Sayfadayım ben, evet şiddet sahnelerini derinden hissettim resmen, şu an yaşadıklarını sanki bir yerde okudum ya da izledim, çok tanıdık geliyor yapılan tedavi filan, bakayım sonu nasıl bağlanacak ?:110:

Back
X