- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 329.998
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #9.561
Merhaba kızlar,
Satranç bitti. Şimdiki kitabım Kardeşimin Hikayesi
Satranç bitti. Şimdiki kitabım Kardeşimin Hikayesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

hoşgeldinMerhaba kızlar bir kaç gündür bakıyorum yazışmalarınıza çok hoşuma gitti.ben de iyi bir kitap okurum.ben de katılayım sizlereşuan okuduğum kitap kelile ve dimne.279.sayfadayım
Çok çok geçmiş olsun. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.sürekli kadın hastalıkları sorunları yaşıyorum, bir yandan bebek yapmaya çalışıyorum bir yandan bunlarla uğraşıyorum falan yoruldum sanırım
teşekkür ederim canım

Cok gecmis olsun canim. Doktora gidiyorsundur zaten, alternatif tipi da dusun istersen. Bitkisel kurler vs. ise yaradigi cok durum var galibasürekli kadın hastalıkları sorunları yaşıyorum, bir yandan bebek yapmaya çalışıyorum bir yandan bunlarla uğraşıyorum falan yoruldum sanırım
teşekkür ederim canım

oyy oyyy kiyamamNazar ettin beni şakır şakır okuyodum
Şaka bir yana okuma isteğim var ama okul telaşesinden fırsat bulamıyorum gündüz. Gece de o yorgunlukla çoğu zaman uyuya kalıyorum![]()
hosgeldin canimMerhaba kızlar bir kaç gündür bakıyorum yazışmalarınıza çok hoşuma gitti.ben de iyi bir kitap okurum.ben de katılayım sizlereşuan okuduğum kitap kelile ve dimne.279.sayfadayım
İkeadaki Hint Fakiri
Sayfa 72
cok gecmis olsunsürekli kadın hastalıkları sorunları yaşıyorum, bir yandan bebek yapmaya çalışıyorum bir yandan bunlarla uğraşıyorum falan yoruldum sanırım
teşekkür ederim canım

harika bir kitaptıGünaydınn
Kirpinin Zarafeti-27. sayfadayım. Okumak için vaktim çok olmadı henüz ama şimdiden kapıcı kadını çok sevdim.![]()