• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydın kızlar
Efsane bitti, bazı yerlerinde baya zor okudum bazı yerlerinde çok heyecanladım, bazı yerlerini özellikle çok sevdim, duygulandım. beğendim yani kitabı :)
yeni kitaplarım Müptezeller yollarda okuyacağım, Usta ile Margarita evde okuyacağım bu akşam başlarım muhtemelen

Günaydın :KK200:

Otomatik Portakal bitti. Çok fazla yorum yapmak istemiyorum, sevgili N-A-R N-A-R ile birlikte okuyorduk. Ben beğendim, sonu biraz daha etkili olabilirdi, biraz geçiştirilmiş gibi hissettirdi bana, bir de çeviride beni gerekli gereksiz bir çok yere 'filan' kelimesinin konulması rahatsız etti.

Bir İkea Dolabında Mahsur Kalan Hint Fakiri'nin Olağanüstü Yolculuğu
Sayfa 43

Bundan sonra kısaca İkea Dolabındaki Hint Fakiri dicem. Siz anlayın :)
kitaBIN adına her bakışta kopuyorum ya :d:d:d

Günaydın :KK200:

Otomatik Portakal bitti. Çok fazla yorum yapmak istemiyorum, sevgili N-A-R N-A-R ile birlikte okuyorduk. Ben beğendim, sonu biraz daha etkili olabilirdi, biraz geçiştirilmiş gibi hissettirdi bana, bir de çeviride beni gerekli gereksiz bir çok yere 'filan' kelimesinin konulması rahatsız etti.
Ben de bu akşam bitiririm sanırım. Dün akşam misafirlerimiz vardı onlar gidince sızmışım. Kitabımı da evde unuttum. :/

günaydın güzeller.

AEDEN SF 40

SORU: bir kitabı okumaNIZ GEREKİYOR, YAlnız başladığınızda sizi sarmadı. ısrarla OKUMAyA DEVAM EDER MİSİNİZ YOKSA aRAYA başka kitap mı sokar SINIZ?

Kitap yarım bırakmayı çok sevmem ama bazı durumlarda eğer o anki ruh halim uygun değilse erteleyebiliyorum okumayı.

günaydın güzeller.

AEDEN SF 40

SORU: bir kitabı okumaNIZ GEREKİYOR, YAlnız başladığınızda sizi sarmadı. ısrarla OKUMAyA DEVAM EDER MİSİNİZ YOKSA aRAYA başka kitap mı sokar SINIZ?

Günaydın,
Ben okumayı ertelerim.

Merakımdan soruyorum, neden bazı harfleri büyük, bazılarını küçük yazıyorsun?

günaydın güzeller.

AEDEN SF 40

Ben okumaya devam edenlerdenim, eğer 30-40 sayfa okuyup da sarmadıysa zaten kitap kurgusu oturmamıştır biraz daha ilerlersem sarar düşüncesi ile okurum ama yok kitabı yarıladım hala sarmadıysa o beni zaten sarmayacaktır o yüzden ara verip kendimi iyice soğutmam düzenli olarak her gün belli sayfa okuyarak ilerlerim.
Her türlü o kitap okunur ama beni yavaşkatacaksa 2 kitap ilerlerim, ondan mesela hergün 25-50 syf okur diğer kitabıma geçerim.

Ben de bu akşam bitiririm sanırım. Dün akşam misafirlerimiz vardı onlar gidince sızmışım. Kitabımı da evde unuttum. :/

Olsun kuzum, akşam okursun, ben de sabah tamamladım, dün 20 syf kalmıştı, dinç kafayla tadını alarak okuyayım dedim, sabahı bekledim.

günaydın güzeller.

AEDEN SF 40

Inatla okuyorum ben de . __giz__ __giz__ cigim cok guzel yazmis. Aynisi benim icin de gecerli. Yarim biraktigim kitaba tekrar elim gitmez, kitaplikta oylece bekleyecegine okuyorum :)

günaydın güzeller.

AEDEN SF 40

Eskiden bir kitaba başladıysam ölsem patlasam da bitirmek zorunda hissederdim kendimi. Ama zaman geçtikçe bazı kitapların uygun zamanda okunması gerektiğini, zamanında okunmayan kitapların bir ızdıraba dönüşüp zaman kaybına neden olduğunu fark ettim. Ben artık beni asla sarmayan kitapları kapatıp başka zaman okunmak üzere kitaplığıma geri yolluyorum.

Back
X