- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #15.641
Ay babası benim sanki
Darısı @__Dalida__ ya inşallah, amin amin amin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Belki bu haberi paylaşmak için erken ama her şey çok güzel olacak hissediyorum ve o sebeple hemen sizinle de paylaşmak istiyorum
Koskocaman harflerle yazmak istiyorum
KIZLAR BEN HAMİLEYİM

Herkese merhaba!
Aranızda bana da yer var mı?![]()
Yer varsa ilişmek istiyorumHoşgeldiniz! Burası bağımlılık yapan harika bir topik.. Seveceğinize eminim ![]()

Benim bu psikoloji alanı ile ilgili kitap listemle ilgilenenler ve okunacaklar listesi yapanlar varsa duyurayım, listeyi güncelledim.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...anlarin-okumasini-onerdigim-kitaplar.1031137/
Yer varsa ilişmek istiyorum
Şuanda Felsefik bir şeylere kayıp Sofie'nin dünyasına başlayacağım![]()

Sıkıcı mıydı sizce?Benim çok severek okuduğum bir kitap, iyi okumalar dilerim![]()
Sıkıcı mıydı sizce?
Yer varsa ilişmek istiyorum
Şuanda Felsefik bir şeylere kayıp Sofie'nin dünyasına başlayacağım![]()
Zamanında felsefe dersim vardı,Ben sıkılmadım, severim felsefeyi.. Ancak biraz kafamın karıştığı yerler olmuştu seneler önce okuduğumda ama çok güzel bir şekilde felsefe temeli veriyor bence :)
Biraz bakındım içeriğine, uzunca daha doğrusu...Sofie'nin Dünyası çok yormuştu beni okurken. Felsefeye düşkünlüğünüz varsa güzel bir kitap ama sindire sindire okumak lazım, bazı sayfaları tam anlamak için 2-3 kez okuduğum olmuştu.
Biraz bakındım içeriğine, uzunca daha doğrusu...
Sanırım bende de öyle olacak gibi duruyor :) Felsefeye çok ilgim yok açıkçası. Tamamen öğrenmek ve genişletmek amaçlı. :)
Bunu duydum, ama okumadım.Carl Jung'un Anılar, Düşler, Düşünceler diye bir kitabı var onu sevebilirsiniz. Hem psikolojik hem de felsefik.