• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba kızlar,
Kasım ayında kitap sayfası açmadım. :cry: Kitap yarım kaldı. İnşallah unutmamış olmayı diliyorum. :cry:

@kalinkaselin liste için teşekkür ederiz.

@bibliophile kolun nasıl oldu? Raporun devam ediyor muydu?:KK64:

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım okuyupta etkisinde kaldığınız kitapların ismini paylaşırsanız çok sevinirim:KK66:
Aytuna 58 ve Aykırıkadın , aramıza hoş geldiniz. Keyifli okumalar dilerim. :kahve:
Herkese iyi geceler,bende katılmak isterim aranıza hem bu sayede kitap okumayı daha çok ilerletebilirim.(Fedailerin kalesi alamut Vladimir bartol) okuyorum, sf.162. Hepimize iyi haftasonu diliyorum:)

ve dereceye girenleri tebrik ediyorum ama benim gönlümün birincisi P PembePaltolu tabiki iki tane küçük bebekle hala okuaybilmeni takdirle,şaşkınlıkla ve büyük bir mutlulukla izliyorum idolümsün:) ayakta alkışlıyorumm:)
Benim de gönlümün birincisi P PembePaltolu :KK200:
Hislerime tercüman olmuşsun Kalinka :KK200:
Selam kızlar.
Haftasonu kız kardeşimin düğünü vardı. Çok yoğundum. Fazla okuyamadım.
Dalida , kardeşini tebrik ederim. Allah mesut etsin. :KK200:

Merhaba kızlar,
Kasım ayında kitap sayfası açmadım. :cry: Kitap yarım kaldı. İnşallah unutmamış olmayı diliyorum. :cry:

Aytuna 58 ve Aykırıkadın , aramıza hoş geldiniz. Keyifli okumalar dilerim. :kahve:

bugün gittim okula. fena geçmedi ama yorulduğumu hissettim. evhamlandım biraz. aman şuraya çarpmayayım aman yavaş gideyim derken öyle oldum sanırım. biraz daha iyiyim, teşekkür ederim :KK200:

Varoluşçu Psikoterapi, sf. 244. Irvin Yalom cidden müthiş birisi ya. Şizofrenisi olan insanlarda var olan ölüm korkusunu anlattığı bölüm özellikle ilgimi çekti ve çoğu yerin altını çizdim. Devam. :kahve:
Son bir saatimi bu kitabı arayarak geçirdim. İnternette satışı yok bildiğim hiçbir kitap sitesinde. Pdf, epub olarak da bulamadım. Nasıl temin etmiştiniz siz? :KK43:

Son bir saatimi bu kitabı arayarak geçirdim. İnternette satışı yok bildiğim hiçbir kitap sitesinde. Pdf, epub olarak da bulamadım. Nasıl temin etmiştiniz siz? :KK43:

Ben satın aldım D&Rdan. Şu an temin edilemiyorsa bilmiyorum belki baskısı bitmiştir. Yayınevi Kabalcı Yayınevi'ymiş bir arayıp sorun belki bilgi verirler size.

Merhaba kızlar,

Filozof__Prenses Filozof__Prenses Teşekkürler hoşbuldum:) bu arada aynı kitaba devam, sf.170❤

neler aldın papatya :)
Yaşar Kemal’in dağın öte yüzü serisinin 1. Kitabı vardı elimde. 2 ve 3 ü aldım. Ayrıca kavım ve algernona çiçekleri aldım. Bir de elimde Gül’ün adı var okunmayı bekleyen.

İyi geceler Kızlar :KK200:

Back
X