• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese günaydın.
Ben bu ortak okumayı falan anlamadım hiç, acaba bana kim anlatabilir ?
Belli kişiler arasında mı yoksa isteyen herkes katılabiliyor mu, bir süresi mi var, kitapları kim belirliyor?

Sol Ayağım syf 72.
ortak okuma genelde spontane gelişiyor, genelde aynı kitaplardan elimizde oluyor, hadi beraber okuyalım diyoruz, birbirimizi bekliyoruz
ya da elinde olmayanlar alıp katılıyor
mesela ocak ayında savaş ve barış okunacak, bende yok satın alacağım

bu bahsettiğimiz zaman yeli kitabı da bir seri ve kalinkaselin çoğumuza hediye etti, o sebeple aynı anda okuyalım dedik

ortak okuma genelde spontane gelişiyor, genelde aynı kitaplardan elimizde oluyor, hadi beraber okuyalım diyoruz, birbirimizi bekliyoruz

bu bahsettiğimiz zaman yeli kitabı da bir seri ve kalinkaselin çoğumuza hediye etti, o sebeple aynı anda okuyalım dedik
ben de zaman yelini okumak istedim kitap siparişlerimi verdiğim sitede o yoktu 40 tane kitap aldım artık aldıklarımdan denkgelirse ortak okuma yapabilirim ben de:)

Günaydın kızlar..
Zaman yeline devam
hemingway ihtiyar balıkçı bitti. Okuyan varmı ? Azmin zaferi dediklerimizden:)

Zaman Yeli bitti. Sonları hem çok sürükleyici hem de çok acıklıydı. Üzüldüm ve ben de devamını merak edenler arasına katıldım :bicak:
Sıradaki kitabım sevgili @loliss ciğim ile beraber okuyacağımız Anne Frank’in Hatıra Defteri. Bugün başlayabilir miyim bilmiyorum evde olmayacağım ama yanıma alırım mutlaka.

Bende vardı oysaki.

Bende bir yerden mi takip ediliyor acaba diyordum, görünce hoşuma gidiyor, hevesleniyorum da :)
Teşekkür ederim aydınlattığın için.
O zaman inşallah Ocak ayındaki ortak okumaya katılabilirim.

23634027_10204031143494602_1374203251_o.webp

bana dün bir kargo daha geldi hem de P PembePaltolu den
ben çok şanslı bir insanım, hayatımda harika kadınlar var :KK200:

Bende bir yerden mi takip ediliyor acaba diyordum, görünce hoşuma gidiyor, hevesleniyorum da :)
Teşekkür ederim aydınlattığın için.
O zaman inşallah Ocak ayındaki ortak okumaya katılabilirim.
40 kitaptan mutlaka çakışan olacaktir :)
Ya da biri burda bir kitap okuyup öneriyor 2 3 kişi daha aa hadi bende okuyayım diyor ortak okuma çıkıyor:)

Back
X