• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

evet canım, çok heyecanlıyım 24 ekimden beri gitmedim doktora
ikili test olacak, belki cinsiyet tahmini de
inşallah her şey güzel olur :KK200:
bakalım melinda mı gelecek isim konusunda hiçbir fikrim olmayan erkek yavru mu :KK53:

Hayırlı haberler al inşallah canım :KK200: ikili testteki tahminler her zaman tutmuyor ama cinsiyet için bir kaç hafta daha beklemen gerekecek rabbim gönlüne göre versin :emir_bebek: bize de yaz doktordan sonra

Bir Dinozorun Gezileri bitti. Kafamı dağıttı bu süreçte. Ama evde otur otur o gezsin sen oku sinir oldum:110:

Yeni kitabım, Agatha Christie Doğu - Ekspresinde Cinayet.

Hazır filmi çıkmış ne zamandır kitaplığımda duruyordu yarın başlarım artık. :kahve:

Kızlar selam. Bilenler vardır belki ÖSYM'nin sınavlarına lastik tokayla girebiliyor muyuz? Geçen girdiğim sınavda kıskaçlı minicik bir toka takmıştım saçım gözüme girmesin diye onu çıkarttırdılar da ondan soruyorum. :110:

Kızlar selam. Bilenler vardır belki ÖSYM'nin sınavlarına lastik tokayla girebiliyor muyuz? Geçen girdiğim sınavda kıskaçlı minicik bir toka takmıştım saçım gözüme girmesin diye onu çıkarttırdılar da ondan soruyorum. :110:
Lastik toka oluyor sorun yok :)

B

Benim de incecik saç bandımı almışlardı akıl sır ermiyor :110:

Ya ben tek olunca mecbur arabayla gidiyordum ama emanete de vermek istemiyorum araba anahtarı malum. Sabahın köründe erkek arkadaşımı da sürüklüyordum çocuk arabanın içinde beklemekten çürüdü :D Bu sefer projesi olduğu için gelemeyecek sabahın körü kim gelir benimle diye bakınıyorum. :bicak:

Ya ben tek olunca mecbur arabayla gidiyordum ama emanete de vermek istemiyorum araba anahtarı malum. Sabahın köründe erkek arkadaşımı da sürüklüyordum çocuk arabanın içinde beklemekten çürüdü :KK70: Bu sefer projesi olduğu için gelemeyecek sabahın körü kim gelir benimle diye bakınıyorum. :bicak:

Aynı durumdayız ben de ilk kez yalnız giricem emanete bildiğin çanta bırakılıyor mu :110:

Daha önce emanete eşya bırakanlar ne gibi şeyler bıraktılar acaba? :110:

Aynı durumdayız ben de ilk kez yalnız giricem emanete bildiğin çanta bırakılıyor mu :110:

Daha önce emanete eşya bırakanlar ne gibi şeyler bıraktılar acaba? :110:

Cüzdan falan bırakanları biliyorum da ben güvenemiyorum yine de nolur nolmaz kredi kartı var bilmem ne var.

İyi geceler kitap severler :KK200:
Sınavlar bitti ben geldim :KK24:
Herkes iyidir umarım.

Elime aldım bir kitap başladım yeniden, bayadır okumuyorum üşeneceğim biliyorum. Hep böyle oluyor :KK23: ama başaracağım :KK45:

Dünyayı değiştiren diktatörler sayfa 25

Back
X