- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #19.341
Bu mevsimde dayanamayacağım iki şey; kestane ve salepayyy eveeetolsa da içsek vallahi mis gibi
![]()

İştahım bunlara her daim açıktır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu mevsimde dayanamayacağım iki şey; kestane ve salepayyy eveeetolsa da içsek vallahi mis gibi
![]()
aramıza hoşgeldin kardeşimBu mevsimde dayanamayacağım iki şey; kestane ve salep
İştahım bunlara her daim açıktır![]()
Yaaa sonunda söz takılacak mi . Çok yakışıklı ya mutluluklar canım en son ben varken görüştünüz dimi
Sevdicegimmm nihayett gorusceZZZ
Verdik gitti![]()
Dün sahlep teklifi reddettim . Spor arti diyete basladim çok mutsuzumBu mevsimde dayanamayacağım iki şey; kestane ve salep
Yaaa arada kaçamak yapılır amaDün sahlep teklifi reddettim . Spor arti diyete basladim çok mutsuzum(
Yaptim gece oturmaya gidip görürdüm sabahta veli ziyaretinde:)Yaaa arada kaçamak yapılır ama![]()
Bu mevsimde dayanamayacağım iki şey; kestane ve salep
keske salep icseymissinYaptim gece oturmaya gidip görürdüm sabahta veli ziyaretinde:)
napmis ki?Nevzat tarhan okuyan oldu mu aranızda ya bu adam ne ................ bir şey boşluğa istediğinizi yazın. Sinir oldum yine adama uyuz şey
Ya adamın yıllar önce kadın psikolojisi kitabını okurken de çok rahatsız olmuştum. Söylemleri her şeyi çok itici .napmis ki?
ben okumadim soyle bir baktim da gecen konustugumuz muhabbet iste dönem sahsiyeti. Bilim insani olmak var, unvan sahibi olmak var. Bu ulkede okumus insandan korkulmali diyen hocalar var. Hicbir seye sasirmiyorum .Ya adamın yıllar önce kadın psikolojisi kitabını okurken de çok rahatsız olmuştum. Söylemleri her şeyi çok itici .
ben de bu akşam Yeraltından Notların tiyatrosuna gidiyorum. :)Dostoyevski - Yeraltından Notlar bitti.
Yeni kitabımı kitaplığımı düzenleyince seçmeyi düşünüyorum.
Herkese iyi okumalar...
Ya deliriyorum cico ya bu adam rektör sürekli seminer verir ama evde kadın sussun eşcinsellik hastalik vs vs soylemleri var nasil biliminsani .ben okumadim soyle bir baktim da gecen konustugumuz muhabbet iste dönem sahsiyeti. Bilim insani olmak var, unvan sahibi olmak var. Bu ulkede okumus insandan korkulmali diyen hocalar var. Hicbir seye sasirmiyorum .
Yaaa çok kıskandımben de bu akşam Yeraltından Notların tiyatrosuna gidiyorum. :)
TesekkürlerYaaa çok kıskandımBen çok keyif alarak okudum, iyi seyirler dilerim
![]()